gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Red One

Red One har et bredt udvalg af stylingprodukter til forskellige hårtyper og finish. Med Red One hårprodukter kan du fuldende dit look og style dit hår, som du ønsker det! Alle produkter testes af professionelle frisører, inden de lanceres på markedet. Den er velegnet til alle. Se vores produktsortiment, og find dit nye stylingprodukt fra Red One. Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Problemer med håret
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

Red One's produkter

Du kan få stort set alle slags stylingprodukter fra Red One, da mærket har tænkt på alle hårtyper. Med disse lækre produkter kan du skabe og fuldende dit ønskede look på den måde, du ønsker. Voks, gel eller pomade: dette mærke har det hele. Der findes også produkter, der er velegnede til krøllet hår. Næsten alt fås i forskellige dufte og farver og kan vaskes ud med vand. Desuden sikrer det, at håret forbliver fri for flager. Desuden er alle produkterne fri for grusomhed. Så der findes et passende stylingprodukt til ethvert look og enhver stil.

Red One voks

Der findes også en passende voks til enhver hårtype, da der findes mange typer. Hårene bliver ikke hårde eller tørrer ud, når du bruger Red One voks. Desuden forbliver den fleksibel hele dagen. Du kan også finde en passende voks til enhver smag med hensyn til duft. Red One Full Force Aqua Hair Wax er mærkets mest populære voks. Dette produkt er vandopløseligt og har en lækker duft af melon.

Køb de bedste mærker hos Salontotal.dk

Du kan købe de bedste mærker på Salontotal.dk. Tøv ikke og bestil nemt dine yndlingsprodukter via webshoppen. Hvis du bestiller fra søndag til fredag inden kl. 23.59, vil vi sammen med leveringsservice forsøge at levere din pakke til dit hjem næste dag. Har du brug for flere produkter, og er din ordreværdi 35 € eller derover? Så sender vi din ordre uden forsendelsesomkostninger. Er du i tvivl, ønsker du at vide, hvordan du skal bruge produkterne, eller har du et andet spørgsmål? Du kan kontakte vores kundeservice mellem kl. 9.00 og 21.00 på hverdage og mellem kl. 10.00 og 16.00 om lørdagen. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.