gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Farvebakker

Farvebakker er et must, når du farver dit hår. Bland din hårfarve med fremkalderen i en af de mange typer farvningsbakker. Gør det nemmere at farve dit hår med de rigtige produkter. Du kan finde alle farvningsartikler på Salontotal.dk!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
Pris
Brand

Farve bakke hår

En farvebakke til hår er et must, når du skal farve dit hår. Uanset om du bruger den derhjemme eller professionelt i en frisørsalon, skal du bruge farvebakker til at blande hårfarve. Fra farvebakkerne kan du nemt påføre farvestoffet i håret og skabe de smukkeste farveresultater! Gør dit daglige arbejde nemmere ved at bruge de rigtige salonartikler og vælge den bakke, du bedst kan lide at arbejde med. Du kan købe det hele på Salontotal.dk.

Forskellige former

Der findes mange forskellige slags malerbakker. Vil du have en lille eller kan de være lidt større? Vi har forskellige malerbakker fra professionelle frisørmærker, som er nemme at bruge! Er du på udkig efter malerbakker, der er velegnede til brug i din frisørsalon? Vælg derefter den malerbakkefrisør, der opfylder dine behov. Leder du efter bakker med et godt håndtag, så du nemt kan holde den, mens du maler, eller vil du have en, som du kan fastgøre til arbejdsvognen? Går du efter malingbakken frisør med skridsikker eller sugekop i bunden eller vælger du stadig bakken uden disse ekstraudstyr? Der findes forskellige typer.

Malingsartikler

Leder du efter et praktisk sæt med alle de farvningsartikler, du har brug for til at farve dit hår? Så er dette sæt fra Comair måske det, du leder efter. Dette sæt indeholder en bakke, et målebæger og pensler. Så du har alle de ting, du har brug for, på én gang. Vil du hellere selv samle alle malingsmaterialerne? Vi har et bredt udvalg af produkter, som du kan bruge til at farve dit hår med.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.