gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hår kur

Har dit hår brug for langvarig pleje, og hjælper en maske eller balsam ikke godt nok? Så er en hårkur en god løsning. Sundt hår starter med god pleje. Udover at vaske og fugte dit hår er det vigtigt at anvende en hårkur regelmæssigt. Hårkure holder som regel et par uger og kan afhjælpe forskellige hårproblemer. Med de rigtige behandlinger kan du give dit hår et ekstra boost og få det til at se strålende og sundt ud. Salontopper hjælper dig gerne med dette ved at fortælle dig om alle vores forskellige produkter!

 

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Ingredienser
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Intensiv hårkur til skadet hår

Hvis dit hår er skadet af f.eks. farvning, styling eller brug af varmeværktøj, er det vigtigt at forkæle det ekstra meget med en intensiv hårkur. Disse behandlinger indeholder ofte ingredienser som keratin, proteiner og olier, der nærer og reparerer håret indefra. Vælg f.eks. en hårmaske eller en leave-in conditioner, der giver dit hår ekstra pleje hele dagen.

Du har f.eks. også hårkure til en følsom hovedbund som Kerastase Specifique Cure Apaisante. Denne behandling hjælper din hovedbund med at slappe af, og i løbet af fire uger reduceres problemer som kløe, irritation og betændelse. Tag et hurtigt kig blandt vores brede udvalg af hårkure til enhver hårtype!

Bedste hårkur til tørt hår

Lider du af tørt hår og krus? Så er en fugtgivende hårkur et must. Disse kure indeholder ofte naturlige olier som arganolie, jojobaolie og kokosolie, der fugter og nærer håret i dybden. Vælg f.eks. en oliebehandling eller en fugtgivende hårmaske, som vil give dit hår silkeblødt hår tilbage.

Styrkende hårkur tyndt hår

Hvis dit hår er tyndt og livløst, kan du give det et løft med en styrkende hårkur. Disse behandlinger indeholder ofte ingredienser som kollagen, keratin og vitaminer, der styrker håret indefra og giver det mere volumen. Vælg f.eks. en hårserum eller en volumengivende hårmaske, der giver dit hår volumen igen.

Vælg den rigtige hårkur til din hårtype

Det er vigtigt at vælge den rigtige hårkur til din hårtype. Hvis du f.eks. har tyndt og livløst hår, skal du vælge en styrkende behandling. Hvis du har tørt og kruset hår, skal du vælge en fugtgivende hårkur. Og hvis du har skadet hår, skal du vælge en intensiv behandling. Rådfør dig også med din frisør om, hvilken hårkur der er bedst til dit hår.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.