gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Bodysmør

Vælg en body butter, hvis du lider af tør eller følsom hud, eller hvis du bare gerne vil give din hud en god pleje. Find din favorit body butter nu på Salontotal.dk! Denne lækre smørcreme indeholder ingredienser, der nærer, fugter og også efterlader huden i en skøn duft. De plejer og nærer huden og gør den blød og smidig. Er det også musik i dine ører? Så prøv en af bodybutterne fra Salontotal.dk, og sørg for, at din hud dufter skønt og føles blød.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Ingredienser
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hvorfor bruge body butter?

En body butter plejer tør hud ved at opretholde fugtniveauet og gør aldrende hud mere elastisk. Fordi den indeholder meget A-vitamin, hjælper den også med at reducere rynker. Produktet absorberes godt af huden og beskytter den også. Efter brug vil huden føles meget blød og hydreret. Det er det ideelle produkt til at give dig selv en ekstra godbid. Desuden er det også godt, hvis du lider af udslæt på huden eller er solskoldet. Det bedste tidspunkt at bruge body butter er f.eks. om aftenen, eller når du ikke har travlt. Det er fordi, det giver dig mulighed for at give den lang tid til at suge cremen ind.

Den bedste variant

Hvilken kropssmør der er bedst for dig, afhænger af din hudtype. Disse smør er udviklet til tør hud, så de er ekstra nærende og giver god pleje. En variant, der indeholder kakaosmør, er ideel til tør og følsom hud. Den fjerner døde hudceller, og hvis du bruger den regelmæssigt, vil din hud blive blød og fugtet. Sheasmør er vigtigt for hydrering. Det holder også huden elastisk og bidrager til blodcirkulationen. Hvis du har tør eller følsom hud, er det en rigtig god idé at bruge body butter.

Køb kropssmør på Salontotal.dk

Vil du gerne forkæle din hud, og har du fundet dit yndlingsplejeproduktSalontotal.dk? Så kan du nemt bestille via vores webshop. Hvis du køber flere produkter til en værdi af 35 € eller mere, er forsendelsesomkostningerne helt gratis. Hvis du afgiver din ordre inden kl. 23.59 fra søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere den til dit hjem allerede næste dag. Så praktisk, hvis du ikke kan vente på den bløde hud! Har du spørgsmål om et produkt eller andre ting? Så kontakt venligst vores kundeservice. Du kan kontakte os mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.