gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hår tonic

En hårtonic hjælper med at gøre dit hår tykkere. Med en hårtonic kan du få tykkere hår, og volumen giver dig mulighed for at style dit hår bedre. Hårtonics kan rette op på alle typer hår, herunder groft, bølget eller meget tykt hår. Oplev udvalget fra Salontotal.dk nu og nyd dit smukke hår.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Ingredienser
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hvad er hårtonic?

Produktet er populært blandt mænd og bruges hovedsageligt til at stimulere hårvækst og styrke håret. Det indeholder flere ingredienser, der er kendt for deres positive effekt på hårvækst, såsom biotin, zink og B-vitamin. Produktet kan bruges af personer med tyndt hår eller dem, der bare ønsker at øge hårvæksten. Desuden plejer og fugter produktet hovedbunden godt og hjælper med at reparere skadet hår. Med en tonic kan du give dit hår mere volumen, hvilket kan gøre det nemmere at style dit hår.

Hvordan bruger man hår tonic?

Det er nemt at bruge: du påfører produktet på hovedbunden og masserer det, indtil det er absorberet fuldt ud. Produktet kan anvendes dagligt, helst om morgenen eller om aftenen. Hårvækst er en langsom proces, og derfor tager det også noget tid, før resultaterne er synlige.

Vegansk hår tonic

Salontotal.dk har vi mange veganske hårprodukter, herunder veganske hårtonics. Et produkt er vegansk, hvis det er fremstillet uden animalske ingredienser. En vegansk tonic kan fremstilles af forskellige naturlige ingredienser såsom aloe vera, C-vitamin og særlige urter. Hårtonic fra bl.a. Davines og WeDo er veganske. På vores websted kan du nemt finde veganske produkter ved at filtrere på dette.

Bestil hårtonic fra Salontotal.dk

I vores sortiment har vi de bedste hårtonics, som du kan styrke dit hår og stimulere hårvæksten med. Hvis du er blevet begejstret, kan du bestille produkterne på Salontotal.dk og få gratis levering fra 35 €. Hvis du bestiller søndag til fredag inden kl. 22.00, gør vi vores bedste for at levere pakken til dit hjem næste dag. Vores kundeservice står til rådighed for alle dine spørgsmål mandag til fredag fra 9:00 til 21:00. Vi hjælper dig gerne!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.