gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

ghd

Siden 2001 har det berømte frisørmærke ghd været uundgåeligt. Takket være deres banebrydende innovationer skaber den nemt alle dine ønskede looks. Den har alt, hvad dit hår har brug for til at tørre, style, krølle eller beskytte. Skønhedsmærket er det bedste valg for stylister, frisører og skønhedselskere. Ghd: en god hårdag. Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
ghd
Hårtype
Udvalgte
Problemer med håret
Ingredienser
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

ghd hår

Mærket ghd stammer fra Yorkshire, hvor tre frisører udviklede et hårstylingsprodukt og spredte det rundt om i verden. I løbet af årene udviklede ghd hurtigt en professionel og høj status og arbejdede meget med professionelle topstylister. Du kan nemt skabe et glat, glat eller voluminøst look med smuk glans på ingen tid med f.eks. ghd hårtørrerlinjen! Et månedligt besøg i salonen er ikke længere nødvendigt, du kan nemt skabe din egen salon derhjemme med ghd!

ghd bestsellere

  • Bodyguard varmebeskyttelse: Den indeholder det unikke varmebeskyttelsessystem. Skab den perfekte frisure med dit professionelle opvarmede stylingværktøj uden at bekymre dig om at beskadige dit hår.
  • Helios hårtørrer: ghd Helios™ er udviklet af et team af forskere, stylingprofessionelle og ingeniører, der leverer smukkere og mere glatte resultater. Desuden giver det også en smuk glans.
  • Gold Styler-glattejern: ghd Gold Styler-glattejernet er den nye guldstandard. Glattejernet er udstyret med innovativ dual-zone-teknologi for kvalitetsresultater og har to nye generation gold® varmesensorer (en i hver plade) for at opretholde en ensartet og optimal stylingtemperatur på 185 grader.
  • Curve soft curl tong: Smukke , sunde krøller, der holder længe. Det er det, du kan skabe med Curve Soft Curl Thong. Det professionelle krøllejern med en diameter på 32 mm skaber bløde, smukt faldende krøller og volumen ved hårrødderne.

Ofte stillede spørgsmål

Har ghd også trådløse værktøjer?

Ja, de har udviklet et ledningsfrit glattejern, nemlig den uskoblede styler.

Hvordan virker den uskoblede styler?

Styleren uden stik virker næsten på samme måde som ghd's andre glattejern, men på batteri! Læs alt om det i bloggen: den unplugged styler.

Hvor meget garanti er der på ghd's værktøj?

Ghd har to års garanti på sine redskaber. Hvis der er noget, kan du altid kontakte os.

Slukker glattejern og/eller krøllejern automatisk?

Ja, krøllejern og glattejern har en automatisk dvaletilstand efter 30 minutters inaktivitet.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.