gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Indola

Indola er et af de førende mærker, når det gælder hår og pleje. #SimplySmarter er hvad de står for, og derfor har de udviklet et bredt sortiment af forskellige professionelle frisørprodukter. De lader sig inspirere af det virkelige liv og fokuserer derfor kun på relevante produkter. Disse produkter bruges i vid udstrækning af frisører til at skabe smukke, kreative og trendy resultater. Er du allerede bekendt med Indola hårprodukter? Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Indola
 • se alt
 • se mindre
Hårtype
 • se alt
 • se mindre
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Ingredienser
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre

Egenskaber Indola

 • Professionelle produkter
 • Rummeligt sortiment
 • Fri for grusomhed

Egenskaber Indola

 • Professionelle produkter
 • Rummeligt sortiment
 • Fri for grusomhed

Indola-produkter

Med dette mærke kan du være sikker på, at du får den bedste pleje til dit hår. Indola har et stort udvalg af professionelle hårprodukter. Fra en shampoo, balsam og hårmaske til forskellige hårfarveprodukter har de alt, hvad du har brug for. En af vores favoritter er Colour Style Mousse Silver. Dette er en must-have stylingmousse med farvepigmenter, som fås i 15 forskellige farvenuancer. Den giver dit hår volumen, beskytter det mod varmen fra varmeværktøj og giver dit hår en smuk farve i op til 4 hårvaske. Alle Indola hårprodukter er cruelty-free og er derfor ikke testet på dyr. Vil du gerne have bæredygtige produkter? Så tag et kig på Act Now! serien.

Er du nysgerrig på alle produkter eller produktlinjer? Eller vil du gerne filtrere efter din hårtype? Så brug vores praktiske filtermuligheder for hurtigt at finde de rigtige Indola-produkter til dig. Shop dine yndlingsprodukter på Salontotal.dk.

Hårfarve

Indola har et bredt udvalg af professionelle hårfarveprodukter. De har permanent hårfarvning og semi-permanent hårfarvning. Farv dit eget hår eller dine kunders hår med dette mærkes farve og skab de smukkeste (trend)farver. For at opnå det bedste resultat er det vigtigt at bruge hårplejeprodukterne i tillæg til farvningen. Vedligehold din smukke farve ved at bruge de rigtige produkter, f.eks. Indola shampoo, balsam og hårmaske.

Handle nu!

Vi besluttede at handle nu er mottoet for Act Now! Pas på dig selv og dit miljø. Act Now! produkterne er veganske, indeholder naturlige ingredienser og er fri for sulfater, silikoner, parabener, mineralolier og kunstige farvestoffer. Produktemballagen er også fuldt genanvendelig. Gør brug af disse produkter, og bliv bæredygtig. Er du allerede bekendt med Indola Act Now! produkterne?

Køb Indola på Salontotal.dk

Salontotal.dk kan du købe Indola-produkter, herunder hårfarve, shampoo, balsam, stylingprodukter og plejemidler. Det er en pålidelig og sikker måde at købe Indola-produkter på. Køb dine foretrukne Indola-produkter på Salontotal.dk. Bestil inden kl. 23:59 (fra søndag til torsdag aften), og din ordre bliver leveret i morgen. Om fredagen vil ordrer afgivet inden kl. 22.00 blive leveret i morgen.

God fornøjelse med at handle på Salontotal.dk!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.