gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Om os

Hej! Fantastisk, at du er interesseret i Salontotal.dk. Lær os at kende!

Salontotal.dk er en ambitiøs virksomhed fuld af passinater, der vil give dig de bedste hårprodukter nogensinde! Gå videre med alle de krav, du stiller til os: hurtig levering, fantastiske priser og det bedste råd.

Så hvis du har spørgsmål til et bestemt produkt eller et hårproblem? Kom i kontakt med vores kundeservice, og en af ​​vores hårspecialister hjælper dig med at løse problemet. Uanset dit budget er der altid en løsning, fordi alle skal kunne nyde sundt og smukt hår. Med vores brede produktsortiment finder du nøjagtigt, hvad du leder efter.


Trading Toppers

 

Salontotal.dk er en del af Trading Toppers B.V .; en ung, dynamisk og berømt virksomhed, der udnytter forskellige webshops i Holland og i udlandet. Desuden fungerer Trading Toppers B.V. også som grossist for B2B-forretning i forskellige produktkategorier, for webshops, grossister og andre leverandører i Europa. På grund af vores udvidede nework kan vi tilbyde de bedste betingelser. Læs mere om vores B2B-afdeling.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.