gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

System Professional

System Professional var det første mærke, der udviklede en produktlinje, som imødekommer hårets individuelle behov. Moderselskabet Wella sikrede med sine System Professional-produkter i 1974, at individuelle hårdiagnoser er det styrende princip, når man sammensætter de rigtige plejeprodukter. Produkterne er ideelle til hjemmebrug og forbedrer hårets tilstand.

Sortering

Pr. Side
System Professional
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

 

Eksklusiv salonoplevelse baseret på dit hårs tilstand

I løbet af de sidste 40 år har System Professional formået at skabe et personligt "hårkort" for den enkelte. Det bruges til at analysere, hvor elastisk, sundt og vitalt dit hår er. Alt dette afhænger af mængden af lipid i dit hår. Dette stof forbedrer energiniveauet i dit hår. Det sikrer også, at hårstrået har og opretholder integritet og fleksibilitet. Efter denne scanning kan der laves mere end 147 millioner kombinationer fra sortimentet, der passer til netop dit hårs behov.

System Professionals mest populære produkter

Det er ikke muligt at vælge ét favoritprodukt fra System Professionals sortiment. Det skyldes, at det helt afhænger af din hårtype, hvilke produkter du har brug for. Det finder du ud af ved at lave den individuelle håranalyse på System Professionals hjemmeside. System Professionals systemer er dog opdelt i tre søjler. Colour Save-produkterne bevarer din smukke hårfarve og beskytter keratinstrukturen. Hydrate-produkterne sørger for, at du er hydreret og ikke tørrer ud. Så der er et passende System Professional-produkt til alle! Tag snart et kig i det omfattende sortiment.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.