gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Bodyscrub

Strålende og blød hud starter med den rigtige pleje. En bodyscrub spiller envigtig rolle i dette ved at fjerne døde hudceller, forynge huden og forberede den til
mulig hydrering. Med så mange muligheder kan det være svært at vælge den rigtige scrub. Vi tilbyder en omfattende guide, der hjælper dig med at finde den perfekte bodyscrub til din hudtype.

 

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Huidtype
Ingredienser
 • se alt
 • se mindre
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre
Brand
 • se alt
 • se mindre

Derfor er bodyscrub godt for din hud

Bodyscrub er en vigtig del af en omfattende hudplejerutine, da den hjælper med at fjerne døde hudceller, som kan samle sig på hudens overflade. Denne
eksfolieringsproces stimulerer ikke kun hudens cellefornyelse, men fremmer også ensund cirkulation. Det resulterer i en blødere, glattere og mere strålende hud. Regelmæssig eksfoliering hjælper også med at udjævne hudtonen, reducere urenheder som indgroede hår og tilstoppede porer. Det gør det også lettere for fugtgivende produkter at trænge dybere ind i huden og gøre deres arbejde.

Forskellige typer bodyscrub og deres fordele

I vores sortiment finder du forskellige bodyscrubs:

 • Bambusscrub: Denne bodyscrub er et miljøvenligt valg, som er skånsomt nok til de fleste hudtyper. De fine bambuskorn polerer forsigtigt huden, så den føles glat og fornyet.
 • Saltskrubber: ideelle til normal til fedtet hud, da saltskrubber er gode til at rense porerne i dybden og afgifte huden. Det mineralrige salt hjælper også med at genoprette balancen og kan endda hjælpe med at reducere inflammation.
 • Sukkerskrubber: Med mindre og blødere korn er sukkerskrubber perfekte til følsom eller tør hud. De giver en mindre slibende eksfoliering og er rige på glykolsyre. Det er med til at fremme en sund cellefornyelse.

Hvordan vælger man den rigtige bodyscrub til sin hud?

Hver hud er forskellig, så der hører en anden skrub til den.

 • Følsom hud: Vælg en blid bodyscrub som sukker eller bambus, der eksfolierer huden uden at forårsage irritation.
 • Tør hud: gå efter en fugtgivende bodyscrub, der indeholder olier og blidere eksfolierende stoffer som sukker, der hjælper med at holde på fugten.
 • Fedtet hud: saltskrubber er perfekte til at absorbere overskydende fedt og rense huden i dybden.
 • Normal hud: Hvis du har normal hud, kan du eksperimentere med alle typer scrubs for at se, hvad du foretrækker, og hvad din hud bedst kan lide. Der findes også varianter, som kan anvendes til alle hudtyper.

Påføring af bodyscrub

Du har købt en bodyscrub og vil gerne i gang med at bruge den, men hvor skal du egentlig starte? Der er et par trin, du kan følge for at få en glat hud. Eksfolier ikke huden oftere end to gange om ugen eller en gang om ugen for følsom hud.

Sørg først for, at huden er fugtig, så bliver kornene lidt blødere på huden. Påfør derefter produktet i cirkulære bevægelser, uden at lægge for meget pres på huden. Sørg for at inkludere ru områder som knæ og albuer. Skyl derefter med lunkent vand. Påfør til sidst et fugtgivende produkt som f.eks. en nærende bodylotion for at holde huden velhydreret.

Bodyscrub på Salontotal.dk

Ved at vælge den bedste bodyscrub og følge en regelmæssig eksfolieringsrutine kan du få en sund og glødende hud. Det er vigtigt at vælge produkter, der passer til din hudtype og dine behov for at opnå de bedste resultater.

 

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.