gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Udvækst spray

Med udvoksningsspray er du mindre tilbøjelig til at skulle tilbage til frisøren, og du behøver ikke at farve dit hår så ofte. Det er bedre for hårets kvalitet, da farvning altid skader det. Outgrow-sprayen fra Salontotal.dk fås til alle farver. Det kan f.eks. også bruges til at skjule gråt hår. Vi har flere varianter i sortimentet: vælger du en tørshampoo med dækkende effekt, vælger du et udgroningspulver eller vælger du en farvestift? Med udgroningssprayen fra Salontotal.dk vil denne udgroning ikke kunne ses nogen steder.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hvordan bruger du fading spray?

Outgrow spray er ikke det eneste produkt, du kan bruge til at skjule din udgroning: Der findes forskellige varianter, som alle kan bruges på forskellige måder. Sprayen skal rystes godt før brug. Spray det derefter i en afstand af 10 til 20 centimeter på tørt hår, hvor udvæksten er synlig. Lad det virke i ca. et minut, og style håret som ønsket. Sprayen er let at vaske ud af håret med shampoo. Hvis du vælger en pudder, skal du bruge den børste eller pude, der følger med. Brug den til at duppe pulveret på håret på de ønskede steder.

Den bedste spray/pulver til varme

Den bedste outgrow spray til dig afhænger af, hvad du ønsker at opnå. Det er vigtigt at finde den rigtige farve til dit hår. Heldigvis er der mange farvestoffer i vores sortiment. Med en udgroningsspray er det muligt at skjule udgroningen på toppen af hovedet. Tag et kig, læs mere og bliv inspireret.

Har du highlights og ønsker at beholde dem længere? Så tag et kig på Insta Recharge fra Wella Professionals. Det hjælper dig med at bevare den ønskede farve i længere tid og styrker og definerer dine øjenbryn. Du kan også få dit hår til at se tykkere ud med en vokseværksspray, hvis du lider af tyndt hår. Det skjuler de områder på dit hoved, hvor dit hår er tyndere, og giver dit hår et volumenboost. Så før du køber, skal du se nøje på, hvad du vil have ud af produktet, og vælge den bedste outgrow spray til dig.

Køb outgrow spray fra Salontotal.dk

Er du helt træt af dit hårs udgroning, men har ikke lyst til at gå til frisøren? Så køb en kvalitetsspray til udgroning på Salontotal.dk nu og sig farvel til udgroningen. Vi forstår, at du gerne vil have produktet så hurtigt som muligt. Bestil fra søndag til fredag inden kl. 23.59, og vi vil forsøge at levere den til dit hjem næste dag. Hvis du bestiller for 35 € eller mere, dækker vi i øvrigt forsendelsesomkostningerne. Har du stadig spørgsmål om, hvordan du bedst bruger udgroningssprayen, eller har du et andet spørgsmål? Du kan kontakte vores kundeservice mellem 9:00 og 21:00 på hverdage og mellem 10:00 og 16:00 på lørdage. Vi hjælper dig gerne!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.