gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Ardell øjenvipper

Hvis du er på udkig efter øjenvipper i topkvalitet, skal du møde Ardell øjenvipper. Disse produkter af højeste kvalitet er utroligt populære blandt kvinder. Mærket er blevet en uundværlig aktør inden for falske øjenvipper med et gigantisk varieret sortiment. Denne professionelle serie betyder, at du ikke længere behøver at gå til salonen. På Salontotal.dk kan vi naturligvis ikke stå tilbage, så vi tilbyder flere varianter af disse smukke vipper. Skab det perfekte look med disse falske øjenvipper. Den største fordel ved Ardell-vipper er, at de er super lette og meget nemme at påføre. Opdag dem nu på Salontotal.dk! Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Ardell
  • se alt
  • se mindre
Kategori
Pris

Historien bag Ardell vipper

De populære Ardell-øjenvipper har måske eksisteret længere end du tror. Mærket blev grundlagt i 1971 af Arnold Miller og hans kone Sydell. Kombinationen af deres navne blev til mærket Ardell. Deres mission er enkel: at give kvinder mulighed for at gøre deres øjne smukke og uforglemmelige. Efter lanceringen af deres første øjenvipper kaldet Duralashes, som stadig er populær den dag i dag, startede den uendelige succes for dette mærke.

Styles Ardell vipper

Velkendte Ardell øjenvippestilarter omfatter Ardell Wispies 810, Wispies Demi og Ardell Magnetic Lashes. Og leder du efter en fin lim til f.eks. at sætte dine vipper fast med? Limen i denne kollektion sørger for, at dine vipper holder sig på plads i ekstremt lang tid. Uanset om du er på udkig efter naturlige, voluminøse eller ekstreme vipper, har Ardell det hele.

Køb Ardell vipper hos Salontotal.dk

Kan du se dig selv bære disse fantastiske Ardell-vipper? Det gør vi også! Derfor vil vi gerne sende dig vipperne så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller inden kl. 22.00 fra søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere din pakke allerede den næste arbejdsdag! Og hvis du bestiller for 35 € eller mere, er forsendelsesomkostningerne helt gratis. Har du spørgsmål om et produkt eller andre spørgsmål? Så kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.