gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hudolie

En hudolie er et vidunderligt produkt, der giver huden et ekstra boost. En hudolie trænger dybt ind i huden og efterlader den blød, glat og med en smuk glød. De fleste olieprodukter dufter også dejligt. Bruger du allerede en hudolie i din hudplejerutine? Køb de fineste hudolier på Salontotal.dk.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Problemer med håret
Hudtype
Ingredienser
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Sådan bruger du

Du kan tilføje en hudolie til din almindelige hudplejerutine. Har du eksfolieret din hud med en skøn bodyscrub eller peeling for at fjerne alle døde hudceller? Så er det det rette tidspunkt at anvende en god hudolie i ansigtet eller på kroppen. En olie trænger altid godt ind i huden, men efter en eksfoliering eller scrub er det hele vejen. Din hud vil få et ekstra boost af en god hudolie. Påføres på ren hud. En olie til ansigtet anvendes ofte om aftenen før eller i stedet for natcremen. Det skyldes, at den kan opfattes som for fedtet i løbet af dagen, især hvis du ønsker at bruge den som base for din makeup. Påfør olien på kroppen efter at du er kommet ud af badet eller brusebadet. Huden tørrer ud af det varme vand og kan derefter bruge en god pleje. Tag altid en lille mængde, da en olie let spreder sig. Du kan også bruge en bodylotion efter påføring af olien for at opnå optimal pleje. En olie giver huden en flot glød og efterlader den blød og glat. En olie til huden er et uundværligt produkt i efteråret og vinteren. Det skyldes, at huden tørrer hurtigt ud og har brug for mere pleje. En olie er fantastisk til at reparere, fugte og pleje huden og holde den i balance.

Den bedste hudolie

Er du på udkig efter den bedste hudolie? Så er du kommet til det rette sted på Salontotal.dk. Vi har et bredt udvalg af hudolier. Er du på udkig efter den bedste hudolie til kroppen eller snarere en specielt til ansigtet? Vi vil med glæde hjælpe dig. Phyto Replenish Oil er en olie til ansigtet. Den fugter, blødgør fine linjer og genopbygger og styrker hudbarrieren. Frank Body Glide ‘N’ Go Body Oil Stick er godt for kroppen. Denne stick giver huden en smuk glød og dyb hydrering. er et eksempel på en olie, der er velegnet til kroppen, ansigtet og endda til hår og hovedbund. Det er en fugtgivende olie, der trænger dybt ind i huden og nærer og reparerer den. Det forbedrer din hud og dit hår. Giv din hud det ekstra boost, den har brug for.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.