gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Swann Morton

For præcision, skarphed og alsidighed: Swann Morton-bladene. Swann Mortons produkter anvendes i vid udstrækning inden for forskellige medicinske områder. Knivene er fremstillet af stål af høj kvalitet og har en fremragende skærekant. Oplev Swann Morton-knive på Salontotal.dk og nyd de mange fordele.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre

Egenskaber Swann-Morton

  • Stål af høj kvalitet
  • Anvendes inden for det medicinske område
  • Fremragende skærekant
  • Medicinske og kirurgiske produkter

Egenskaber Swann-Morton

  • Stål af høj kvalitet
  • Anvendes inden for det medicinske område
  • Fremragende skærekant
  • Medicinske og kirurgiske produkter

Egenskaber Swann Morton

Mærkets knive er lavet af stål af høj kvalitet og har en fremragende skærekant. De fås i forskellige former og størrelser, f.eks. de klassiske #10 og #11 knive, samt specielle former som #15 knive til fine snit. På grund af disse variationer i bladene kan professionelle vælge det rigtige blad til deres specifikke behov.

Forskel i typer

Swann Morton tilbød en række forskellige knive, også i forskellige størrelser. Swann Morton nummer 3-kniven er en lille og fin kniv med en buet form. Den bruges ofte til præcist skærearbejde, såsom at lave indsnit, skære små stykker væv ud eller udføre delikate kirurgiske procedurer. Swann Morton nummer 4-klingen er derimod lidt større og har en lige form. Denne klinge er ideel til almindeligt skærearbejde og bruges ofte til opgaver som at skære gennem hud og fjerne suturer.

Sikkerhed med knivene

Bladene er designet efter de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Bladene sidder sikkert på håndtagene, hvilket minimerer risikoen for, at de utilsigtet løsner sig under brug. Derudover fås der specielle håndtag med sikkerhedsmekanismer, såsom en beskyttelseshætte, for at reducere risikoen for snitsår under håndtering og fjernelse.

Om Swann Morton

Swann Morton er et brand, der er kendt for sine medicinske og kirurgiske produkter, især skalpeller og knive. Virksomheden har mere end 80 års erfaring i branchen og er anerkendt verden over for sin kvalitet, præcision og pålidelighed. Mærkets knive er designet til præcision og forskellige operationer som f.eks. fjernelse af væv.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.