gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hårspænde

En hårspænde er et uundværligt produkt, når du klipper eller styler håret. Hårklemmen bruges af professionelle frisører, men også af hjemmestylister eller privatpersoner. Med en hårklemme sikrer du nemt dit hår og sørger for at bevare overblikket, når du f.eks. klipper hår. I vores sortiment finder du hårklemmer i den bedste kvalitet, som du kan have glæde af i lang tid!

Køb den bedste hårspænde på Salontotal.dk!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Gave-type
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Vores udvalg af hårspænder

En hårspænde skal holde på plads og sørge for, at dit hår bliver på det rigtige sted. De findes i alle former og størrelser. Du har 'mode'-hårspænder, men også frisørhårspænder. Modeklemmer giver det lille ekstra til dit look, mens en frisørklemme er et must, når du skal klippe hår. Uanset hvilken type hårklemme du leder efter; hos Salontotal.dk finder du hårklemmer af høj kvalitet, der holder længe.

Hårklemme frisør

En hårklemme er et uundværligt produkt i frisørsalonen. Du har f.eks. brug for en hårklemme til at holde en del af håret op og farve resten. Når du bruger en clips til at holde håret op, er det vigtigt, at den har et stærkt greb og holder selv tykt og tungt hår let sammen.

Bedste hårspænde

Som (hjemme)frisør eller privatperson vil du naturligvis gerne have de bedste hårklemmer derhjemme. På Salontotal.dk finder du de bedste hårklemmer i forskellige typer og størrelser. Du har f.eks:

  • Comair Hair Clip: med disse store klip deler du nemt håret op i zoner, mens du klipper, desuden er de også velegnede til at få kapper til at passe. Disse fine clips kommer pr. 12 stk.
  • Comair verdeelklemmen: Denne klip er et must-have under en klipning. Divider clipsen gør det nemt at opdele håret i sektioner.
  • Framar Gator Grips: Disse gummiklemmer med skridsikkert håndtag sikrer, at håret holdes godt til side. Klipsene har et fast greb og kan bruges i både vådt og tørt hår.
  • Accessory clips: Ønsker du at tilføje noget ekstra til dit look, eller lider du af en dårlig hårdag? Så kan du også finde masser af søde accessory hårklemmer til at fastgøre dit hår! Disse findes i forskellige størrelser og i alle mulige søde prints.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.