gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.2/5

Hårspænde

En hårklemme er et uundværligt produkt, når du klipper eller styler håret. Hårklemmer kan bruges af professionelle frisørsaloner, men også af hjemmefrisører eller enkeltpersoner. Hårklemmer gør det nemt at fastgøre håret og sikrer, at du har et godt overblik, når du f.eks. klipper håret. I vores sortiment finder du hårspænder af den bedste kvalitet, som du vil have glæde af i lang tid!

Køb den bedste hårspænde hos Salontopper!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
Pris
Brand

Hårspænder

En hårspænde skal holde sig på plads og sørge for, at dit hår bliver på det rigtige sted. De findes i alle former og størrelser. Du har "mode" hårspænder, men også frisørhårspænder. Modeklemmer giver dit look det sidste ekstra, mens en frisørklemme er et must til at klippe hår. Uanset hvilken type klip du leder efter, finder du hos Salontopper klip af høj kvalitet, der holder længe.

Hårklemme frisør

En hårklemme er et uundværligt produkt i frisørsalonen. Du har f.eks. brug for en hårspænde til at holde en del af håret op og farve resten. Når du bruger en clips til at holde håret op, er det vigtigt, at den har et stærkt greb og nemt kan holde selv tykt og tungt hår sammen.

Bedste hårspænde

Som (hjemme)frisør eller privatperson ønsker du naturligvis at have de bedste hårklemmer derhjemme. Hos Salontopper finder du de bedste hårspænder i forskellige former og størrelser. Du har f.eks:

  • Comair verdeelklemmen: dette klip er et must-have under en klipning. Med opdelingsclipsen kan du nemt opdele dit hår i sektioner.
  • Framar Gator Grips: Disse gummipinde med skridsikkert håndtag sikrer, at håret holdes godt til side. Klemmerne har et fast greb og kan bruges til både vådt og tørt hår.
  • Comair Hair Clip: med disse store klip kan du nemt opdele håret i zoner, mens du klipper, og de er desuden også velegnede til at få kapper til at passe. Disse fine klips leveres i pakker med 12 stk.
  • Accessory clips: Vil du tilføje noget ekstra til dit look, eller har du en dårlig hårdag? Så kan du også finde masser af flotte tilbehør hårspænder til at fastgøre dit hår! De findes i forskellige størrelser og i alle mulige søde prints.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.