gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hudpleje

God hudpleje starter på Salontotal.dk. Et bredt udvalg af rengørings- og hudplejeprodukter. Så du kan sammensætte den bedste hudplejerutine og få en sund og strålende hud.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Brand
  • se alt
  • se mindre

Bedste hudpleje

Hvilke produkter har du brug for, og hvad er den bedste hudpleje for dig? På Salontotal.dk har du et bredt udvalg af hudplejeprodukter. Fra daglig pleje til den ekstra luksus til et vidunderligt afslappende øjeblik.

Til daglig hudpleje anbefaler vi korrekt rensning og pleje. Så rens først din hud med en showergel, bodyscrub eller en solid bodybar, og derefter er det tid til at pleje den med en bodybutter, bodylotion eller hudolie.

Ud over denne kropspleje er der naturligvis også produkter til ekstra beskyttelse og hudpleje. Tænk på solcreme og after-sun. Du kan skabe et ekstra luksusøjeblik med hudpleje ved at bruge rige badeolier eller lækker body mist. Så du kan give det øjeblik, hvor du tager dig af din pleje, lidt ekstra luksus med fine dufte.

Hudpleje til kvinder

For mange kvinder er hudpleje en del af deres daglige rutine, og der findes alle mulige produkter, som holder din hud flot. Fra fedtet eller bare tør hud til rynker og urenheder. For alle hudproblemer findes der produkter, der kan hjælpe med at forebygge og afhjælpe dem. Sortimentet af hudpleje til kvinder er meget omfattende og har gode dufte.

Hudpleje til mænd

For mænd findes der mange typer af specifik hudpleje. De mest populære produkter er kropsvask og 3-i-1 brusebadsprodukter. Derudover er mange hudplejeprodukter unisex og egner sig til både mænd og kvinder. Du har også mærker med specifik hudpleje til mænd, såsom Better Be bold, Framesi og 18.21 Man Made.

Hudplejeprodukter

Hos Salontopper kan du købe dine foretrukne hudplejeprodukter. Vi har et bredt sortiment og har derfor et passende produkt til enhver hudtype. Hvis du køber dine hudplejeprodukter inden kl. 23:59 (fra søndag til torsdag, inden kl. 22:00 om fredagen), vil din ordre, hvis den er på lager, blive leveret i morgen! Desuden sendes alle ordrer på over 35 € gratis.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.