gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Tørt hår

Lider du nogensinde af tørt hår, men ved ikke, hvad du skal gøre ved det? Så er du ikke den eneste! Tørt hår er almindeligt for mange mennesker, men heldigvis er der masser af løsninger til at få dit hår hydreret og skinnende igen. På denne side finder du blandt andet den bedste shampoo til tørt hår og andre fine produkter, der hjælper med at genoprette dine tørre lokker.


Sortering

Pr. Side
Hårtype
 • se alt
 • se mindre
Udvalgte
 • se alt
 • se mindre
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
 • se alt
 • se mindre
Ingredienser
 • se alt
 • se mindre
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre
Brand
 • se alt
 • se mindre

Årsagerne til tørt hår

Der findes ikke én specifik årsag til tørt hår. Overdreven udsættelse for solen, brug af skrappe hårprodukter eller for ofte brug af et varmeværktøj kan for eksempel udtørre dit hår. Har du krøllet hår? Så er du også mere tilbøjelig til at opleve tørhed i håret. Det skyldes, at denne hårtype har brug for meget næring og fugt. Det er nyttigt at vide, hvad der forårsager dit tørre hår, så du kan arbejde på en løsning.

Behandling af tørt hår: de bedste produkter

Heldigvis er der mange produkter på markedet, som hjælper med at reparere dehydreret hår. Nogle fine hårprodukter , du ikke må gå glip af i din hårrutine, er:

Shampoo til tørt hår

Denne shampoo er specielt designet til at fugte og nære dit hår uden at tynge det ned eller udtørre det. Hvad der er den bedste shampoo for dig, afhænger af din hårtype. En god shampoo til tørt hår er afgørende for at få dit hår sundt igen.

Hårmaske til tørt hår

Vil du gerne genoprette dine tørre lokker intensivt? Så er en hårmaske virkelig et must-have! En maske giver intensiv pleje og næring til dit hår, så det føles blødt igen og får sin glans tilbage. Brug en hårmaske mindst en gang om ugen for at pleje dit hår optimalt.

Olier til tørt hår

En hårolie plejer i dybden, giver håret glans og får det til at føles dejligt bl ødt. Gnid et par dråber olie i dine hænder, og fordel det i længderne og spidserne. Gør det især efter hårvasken, når håret stadig er fugtigt, så olien kan trænge godt ind. Du vil bemærke, at dit hår er hydreret igen på ingen tid.

De fineste olier til tørt hår er arganolie og kokosolie. Så kig efter denne ingrediens i en hårolie.

Reparation af tørt hår: praktiske tips

Ud over at bruge de rigtige produkter er der også nogle praktiske tips, der kan hjælpe med at reparere dehydreret hår:

 • Prøv ikke at vaske dit hår for ofte, det kan udtørre det. Vask det 2-3 gange om ugen. Brug lunkent vand, når du vasker, da for varmt vand også kan udtørre håret.
 • Brug et mikrofiberhåndklæde eller en gammel T-shirt til at tørre håret. Det er mere skånsomt for håret end et almindeligt håndklæde.
 • Prøv at begrænse brugen af varmeredskaber (hårtørrer, glattejern eller krøllejern). Bruger du dem alligevel? Brug altid et varmebeskyttende produkt, og indstil redskabet på den laveste indstilling.
 • Besøg frisøren regelmæssigt for at trimme dine døde ender. Det får dit hår til at se sundere ud og forebygger spaltede spidser.

Vil du vide mere om, hvad du kan gøre ved tørt hår? Så læs bloggen: 10 tips mod tørt hår.

Få dine tørre lokker til at skinne igen med en god shampoo til tørt hår eller en nærende hårmaske. Giv dit hår den pleje, det har brug for, og nyd et sundt, skinnende og blødt hår!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal jeg gøre ved tørt hår?

For at behandle tørt hår kan det være klogt at bruge fugtgivende shampoo og balsam. Men pas på ikke at vaske det for ofte, for det kan også gøre det tørt. Brug en hårmaske en gang imellem for ekstra pleje, og undgå varmekilder. Beskyt også dit hår mod sollys og klorvand. Desuden spiller ernæring og hydrering en rolle i at afhjælpe tørt hår.

Hvad kan man gøre ved tørt hår?

For at behandle tørt hår er det bedst at bruge fugtgivende shampoo og balsam. Vask ikke håret for ofte, da det kan gøre det tørt. Desuden hjælper det at bruge en hårmaske i ny og næ for at genopbygge fugten. Minimer brugen af varmekilder, og beskyt dit hår mod solen. Sund kost med tilstrækkeligt fugtindtag er også vigtigt for et fugtigt hår.

Hvad gør man ved tørt hår?

For at forbedre tørt hår er det bedst at bruge fugtgivende shampoo og balsam. Reducer hyppigheden af hårvask, og begræns brugen af varmekilder. Brug en dybdevirkende maske en gang imellem, og beskyt dit hår mod solen. Desuden hjælper ernæring og hydrering med hårets generelle tilstand.

Tips til tørt hår?

For at forbedre tørt hår er det bedst at bruge fugtgivende hårprodukter. Derudover er det klogt ikke at vaske håret for ofte. Det er også smart at undgå varmekilder. Brug en hårmaske en gang imellem, og beskyt dit hår mod sol og klorvand. Spis nærende mad, drik masser af vand, og overvej at bruge hårolier for ekstra fugt.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.