gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Jaguar

Det er umuligt at forestille sig frisørbranchen uden Jaguar-brandet. De har et bredt udvalg af forskellige frisørartikler, herunder Jaguar-sakse. Disse sakse er meget populære og vælges derfor ofte i frisørsaloner. Er du allerede bekendt med de forskellige værktøjer og sakse fra dette mærke? Vi hjælper dig gerne med at finde de rigtige professionelle produkter til din frisørsalon. Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Jaguar
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Jaguar saks

Leder du efter en god frisørsaks fra et pålideligt mærke? Vælg derefter Jaguar-saksen. Det er virkelig umuligt at forestille sig frisørbranchen uden dem, og det er der en god grund til. De har leveret sakse af meget høj kvalitet i årevis. I sortimentet finder du en skæresaks, en skæresaks og en glattesaks. Saksen er i høj grad afgørende for klipperesultatet, og derfor udvikles Jaguar-sakse kun efter strenge kvalitetskriterier. Er du venstrehåndet? Det er ikke noget problem! Der findes også flere modeller, der er fremstillet til venstrehåndede frisører. Brug vores filtermuligheder til at filtrere efter sakse til venstrehåndede, så du hurtigt kan se, hvilke sakse der passer til dig. Hvor praktisk er det ikke!

Køb din Jaguar saks på Salontotal.dk, for med denne frisørsaks er du altid på rette sted. Der er udviklet forskellige sakse i forskellige serier, som passer til alles behov. Så du kan altid finde den bedste saks, der passer til dig. Vil du vælge Pre Style, White Line eller vælge en anden serie af Jaguar-sakse? Du får de bedste klipperesultater i din salon med alle disse sakse.

Frisørsakse

Jaguar frisørsakse fås i forskellige størrelser, modeller og designs. Leder du f.eks. efter en Jaguar saks 5,5 tommer eller måske en Jaguar saks til udglattende hår? Så er du kommet til det rette sted. Populære sakse er Pre Style Ergo Effileer 5,5 tommer og Satin Plus saksen. Saksen har et smukt klassisk design, der giver en virkelig traditionel klippefornemmelse. De har også en elegant poleret finish. Stilfuldt, effektivt og af høj kvalitet: det er det, som dette mærke står for. Med en professionel Jaguar saks kan du komme langt med en professionel saks. Bruger du allerede Jaguar frisørsakse til at klippe dine kunder med?

Vidste du, at de ud over den velkendte saks også har andre værktøjer i deres sortiment? De har forskellige hårtørrere, glattejern, kamme, børster, klippere og trimmere. De er af høj kvalitet og meget velegnede til brug i en frisørsalon. Køb alle dine salonartikler på Salontotal.dk.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.