gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hårvoks

Leder du efter en fin hårvoks, der passer til din hårtype? Så er Salontotal.dk det rette sted at være. Vil du gerne have dit hår til at holde sig i form i lang tid uden at håret bliver hårdt? Så er en voks den ideelle løsning for dig. En voks er lidt tykkere end en gel, så den bliver ikke hård. Du bruger kun en lille mængde voks, og den bliver længere i håret. Dit hår holder sig i form hele dagen, når du bruger hårvoks.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Problemer med håret
Ingredienser
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Den bedste hårvoks

En voks gør det nemt at style dit hår, og det gode ved den er, at du også kan style det igen efter brug. Det er det modsatte af en gel og hærder derfor ikke håret. Voks har generelt en hård og tør konsistens.

Hvad gør voks ved dit hår?

Hårvoks giver dig mulighed for at style kort til mellemlangt hår og giver ekstra hold i håret. Den er især velegnet til at style dit hår op eller tilbage. Fordelen ved voks? Det giver dig mulighed for at definere dit hår pænt, og du kan nemt style det igen. Du kan også vælge, om du vil have et mat eller blankt look.

Forskellige typer voks

Der findes altså forskellige typer. Vi vil forklare nogle af dem nedenfor:

Vandbaseret hårvoks: REF Rough Wax 505 er en hårvoks, der giver volumen, struktur og maksimal styrke. Denne hårvoks giver håret definition, struktur og ekstrem separation med en mat finish.

Hårvoks med mat finish: Red One Matte Hair Wax Black er en stylingvoks med en mat finish. Med denne voks kan du nemt style dit hår, og det vil også holde sig i form i lang tid.

Hårvoks med en skinnende finish: Red One Full Force Aqua Hair Wax Blue er en voks med en duft af tyggegummi. Med denne voks kan du style dit hår som ønsket uden at gøre det fedtet eller hårdt. Desuden giver det glans til håret.

Sådan bruger du det

Før du anvender voks, kan du følge disse trin:

Trin 1: Tag en lille mængde på din finger, ca. på størrelse med en ært.
Trin 2: gnid det i din håndflade og gnid det mellem dine hænder, så det bliver varmt, så du lettere kan påføre det.
Trin 3
: Påfør det i håret. Du kan f.eks. starte bagest i håret først og langsomt arbejde dig frem mod fronten.
Trin 4:
Brug evt. fingerspidserne til at style løse lokker med.

Tip: Der er ikke rigtig nogen retningslinjer for, hvad der er rigtigt eller forkert i at style dit hår med voks. Det er dog vigtigt, at du ikke bruger for meget, så håret ikke bliver for fedtet.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.