gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Tangle Teezer

Kender du det, når du gerne vil rede dit hår, men din kam sidder fast i filtret hår og trækker det smertefuldt ud af hovedet? Det er her, Tangle Teezer kommer dig til undsætning! Tangle Teezer er en revolutionerende hårbørste, der er specielt designet til ubesværet at udrede hårknuder uden smerte eller skade på håret. Hemmeligheden ligger i Tangle Teezers unikke form og fleksible børstehår, som glider glat gennem håret og løsner selv de mest genstridige knuder.

Sortering

Pr. Side
Tangle Teezer
 • se alt
 • se mindre
Hårtype
Udvalgte
Problemer med håret
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris

Egenskaber Tangle Teezer

 • Unik form
 • Fleksible børstehår
 • Løsner filtret hår
 • Smertefri

Egenskaber Tangle Teezer

 • Unik form
 • Fleksible børstehår
 • Løsner filtret hår
 • Smertefri

Tangle Teezer mini

Er du altid på farten, og har du ikke tid til at rede dit hår derhjemme? Så skal du ikke bekymre dig! Tangle Teezer er kompakt og bærbar, hvilket gør den til den perfekte ledsager til din travle livsstil. Læg den i din håndtaske, rygsæk eller endda i lommen, og tag den med dig overalt. Uanset om du skal på arbejde, ud at rejse eller i byen, kan du altid hive børsten frem og give håret en hurtig opfriskning. Vælg en Tangle Teezer mini, hvis du vil spare endnu mere plads!

Tangle Teezer-børste til hele familien

Tangle Teezer er ikke kun velegnet til voksne, men også til børn. Vi ved alle, hvor besværligt det kan være at rede børns hår, især hvis de har tendens til at filtre. Med Tangle Teezer bliver det meget nemmere og smertefrit at rede dit barns hår. De bløde børstehår er skånsomme mod hovedbunden og forhindrer tårer og skrig under kæmningen. Så sig farvel til tårer og goddag til glade børn med hår, der ikke filtrer!

Favorit Tangle Teezer børsteprodukter fra Salontotal.dk

Langt hår? Tro os, den Tangle Teezer Salon Elite du nódig. Uanset om dit hår er vådt eller tørt, så får Tangle Teezer nemt og smertefrit bugt med filtret hår. Faktisk føles børstning med denne børste som en ægte hovedmassage og er derfor meget velegnet til folk med hovedbundslidelser. Du kan endda nemt rede tiebacks ud fra extensions. Ja, Tangle Teezer er, fordi børstningen ikke længere gør ondt, særdeles velegnet, hvis du har krøller og til børstning af børns hår. Skal du på ferie? Tangle Teezer Compact Styler har de samme fordele som sin storebror, men har en ideel rejsestørrelse! Det aftagelige låg sikrer, at børsten forbliver ren og fri for krus og snavs!

Tangle Teezers historie

Verden lærer først for alvor Shaun P, skaberen af Tangle Teezer anti-tangle brush, at kende, da han præsenterer sin idé i tv-programmet 'The Dragon's Den' i 2007. At programmets dommere heller ikke har den store visdom, viser sig ved, at ideen bliver nådesløst afvist. Shaun P, som hører sin idé stemplet som spild af tid, lader det ikke blive ved det. Hårstylisten med mere end 10 års erfaring fra de legendariske Vidal Sassoon-saloner i New York og Los Angeles får ret.

Tangle Teezer lanceres samme år og flyver straks 35.000 over disken. En god idé er måske den vigtigste nøgle til succes, men det er ikke den eneste nøgle. Iværksætterånd, udholdenhed og en stor portion held er lige så vigtige. Juryen i The Dragon's Den mente måske, at ideen om anti-tangle-børsten var værdiløs, men Tangle Teezers hjemmeside blev oversvømmet af interesserede seere. Og selvom børsten oprindeligt kun skulle produceres i sort, viste den uplanlagte lyserøde variant sig faktisk at være meget populær.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.