gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Wella Professionals Invigo Color Brilliance

Pas på dit farvede hår med Invigo Color Brilliance hårpleje fra Wella Professionals. Denne hårpleje hjælper med at pleje dit hår og holde farven smukt levende, så du kan nyde din smukke hårfarve i lang tid. Invigo Color Brilliance-serien har mange forskellige produkter, der henvender sig til både fint og tykt hår.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Invigo Color Brilliance til farvet hår

Farvet hår har brug for god pleje for at reparere farveskader, men også for at holde din farve smuk og levende i lang tid. Wella Professionals Invigo Color Brilliance plejer dit hår og sikrer, at farven forbliver smuk i lang tid. Så du kan nyde dit farvede hår fuldt ud. Invigo Color Brilliance-produkterne er udviklet af Wella til forskellige hårtyper. Der er forskellige masker og shampooer til fint og tykt hår.

Hvordan virker Wella Invigo Color Brilliance?

Invigo Color Brilliance-produkterne har en positiv effekt på dit hårs sundhed og farve gennem forskellige aktive ingredienser. Det skyldes, at produkterne indeholder Color Brilliance-blandingen, der så at sige indkapsler og forsegler kobberpartiklerne i dit farvede hår, så de ikke længere kan skade dit hår. Citrus Caviar i denne blanding indeholder forskellige antioxidanter og vitaminer, der holder håret sundt. Derudover hjælper Histidine og Vitamin E med at kontrollere oxidationsprocessen for at beskytte hårfarven efter farvning.

Køb Wella Professionals Invigo Colour Brilliance

Wella Invigo Color Brilliance hårplejeprodukter er alle størrelser, du kan købe hos Salontopper. Vi har den komplette serie til farvet hår i vores sortiment. Shampoo, balsam og hårmasker fra Invigo Color Brilliance-produkterne kan bruges præcist til fint eller tykt hår, og det er beskrevet i titlen på produktet. De øvrige produkter er velegnede til alle typer farvet hår.

Wella Professionals Invigo Colour Brilliance Booster: Vil du give dit hår ekstra glans og farvebrillans? Så påfør først denne glansspray i håret og plej derefter med en Collor Brilliance balsam eller maske. Det vil give dit hår en ekstra smuk glans!

Wella Professionals Invigo Colour Brilliance Leave-In Mousse: Giv dit hår ekstra pleje, mens du udglatter og blødgør det. Denne Color Brilliance-mousse indeholder antioxidanter, der styrker håret.

Wella Professionals Invigo Colour Brilliance Miracle BB Spray Leave In Balm: Denne leave-in-balsam plejer, blødgør og beskytter dit hår. En komplet behandling i 1 leave-in. Den gør håret smidigt uden at efterlade det fedtet og beskytter mod tørhed, varme og falmning af farven.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.