gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Beskyttelse af nakken

En nakkebeskytter er en slags overtræk, der placeres mellem overtrækket og klientens hud. Den ligger over klientens hals for at beskytte den. Nakkeskjoldet fanger håret, mens klienten klippes, men er også modstandsdygtigt over for hårfarve. På Salontotal.dk har vi forskellige typer nakkebeskyttere. Udforsk vores udvalg for at finde ud af, hvilken der passer bedst til dig.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
Brand

Hvorfor bruge en nakkebeskytter?

Det er vigtigt at bruge en nakkeskærm for at sikre hygiejnen i frisørsalonen. Det forhindrer hår i at komme på kundernes tøj og gør det lettere at holde salonen ren. Desuden giver den også komfort til kunden, mens han/hun klipper håret, da håret ikke falder direkte ned i nakken. Desuden beskytter den kundens tøj, når der f.eks. bruges hårfarve.

Brug af nakkebeskytteren

Før du tager beskytteren på, skal nakkebeskytteren placeres forsigtigt, men fast omkring klientens hals. Beskyttelsen kan fastgøres ved at klemme den elastiske kant sammen med de to blå selvklæbende ender. Beskytteren er blød, elastisk og ikke snøret. Produktet er en engangsartikel, som kan smides i restaffaldet efter brug. Der findes også beskyttere, som du kan vaske efter brug.

Typer af nakkebeskyttere

Der findes forskellige typer nakkebeskyttere, som varierer fra mærke til mærke. Nogle beskyttere er lavet af et særligt materiale, der hjælper med at holde hår ude. På Salontotal.dk har vi beskyttere fra mærker som Comair. Comair-beskyttere er 100 % vandtætte og strækbare. Desuden er beskytterne lette at folde, så de passer til alle kunder.

Bestil fra Salontotal.dk

I vores sortiment har vi de bedste nakkebeskyttere til at sikre renlighed og hygiejne for kunderne og i salonen. Hvis du er blevet begejstret, kan du bestille produkterne på Salontotal.dk og få gratis levering fra 35 €. Hvis du bestiller søndag til fredag inden kl. 22.00, gør vi vores bedste for at levere pakken til dit hjem næste dag. Vores kundeservice står til rådighed for alle dine spørgsmål mandag til fredag fra 9:00 til 21:00. Vi hjælper dig gerne!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.