gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

L'ANZA

I mere end 35 år har L'ANZA været en trendsætter inden for de mest moderne avancerede teknologier inden for professionel hårpleje. Sundt hår for alle hårtyper er grundlaget for et smukt udseende, mener mærket. Med L'ANZA's fine produkter kan du derfor nå de mest ambitiøse hårmål. L'ANZA tilbyder hårfarvning, pleje, styling og beskyttelse. læs mere >>

L'Anza produkter
Sortering

Pr. Side
L'Anza
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

L'ANZA hårprodukter

Mærket blev introduceret i frisørbranchen som et af de første professionelle hårplejemærker. De udvælger de bedste botaniske ingredienser, der er høstet fra bæredygtige jungler og skove. Takket være disse naturlige, bæredygtige ingredienser sikrer det sundt og stærkt hår. Produkterne er udviklet på en bæredygtig måde og er desuden dyrefri. De bruger Moder Naturs ekstraordinære kraft i alle deres produkter. Er du på udkig efter en fin shampoo, der passer til din hårtype, eller er du specielt på udkig efter noget til dine blonde lokker? L'ANZA har det hele.

De bedste L'ANZA produkter

Nogle populære produkter er Healing Style Molding paste, som er perfekte til at style dit hår. Desuden er Healing ColorCare Colour Guard fantastisk til at holde din farve smuk. Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray er en hårspray, der tørrer hurtigt. Den har et stærkt hold og giver fasthed til frisuren. Leder du efter ekstra fugt til dit hår? Så er Healing Moisture Moi Moi Moisturizing Mist perfekt for dig! Den genopretter, fugter og udglatter håret, et ægte must-have! Endelig er Healing ColorCare Trauma Treatment et sandt pragteksemplar og hjælper med at beskytte dine smukke farver i håret.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kommer L'ANZA fra?

Mærket stammer fra det sydlige Californien.

Er L'ANZA-produkter testet på dyr?

Nej, produkterne er ikke testet på dyr og er derfor helt uden grusomhed.

Hvad står L'ANZA for?

De står for B.I.G. (Believe, Inspire and Grow). Deres mission er at støtte folk til at tro på sig selv, inspirere dem, forfølge deres drømme og på den måde bidrage til hele samfundets vækst. Derefter efterlader de dette i produkterne.

Vil min hårfarve forblive smuk, når jeg bruger L'ANZA-produkter?

De har endda udviklet produkter, der beskytter og fremhæver din hårfarve, herunder Healing ColorCare-serien!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.