gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Shampoo

Shampoo er et hårplejeprodukt, der bruges til at fjerne snavs, olie og produktrester fra håret og hovedbunden. Vaske og pleje af dit hår starter naturligvis altid med en god shampoo! Hos Salontopper har vi et bredt udvalg af professionelle shampooer til alle typer hårtyper. Frisørshampooer er stærkere og indeholder generelt flere og bedre ingredienser end et standard privatmærke- eller apoteksprodukt. Og du vil jo også have det bedste for dit hår!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
 • se alt
 • se mindre
Udvalgte
 • se alt
 • se mindre
Problemer med hår
Ingrediënten
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre
Brand
 • se alt
 • se mindre

Den bedste shampoo

Du er på udkig efter en god vaskerutine til dit hår. Så hvor skal du starte? Salontotal har mange typer professionel shampoo, og der er helt sikkert en, der passer til dig. Du skal bare se på, hvad dit hår har brug for, og hvilke præferencer du har. Vil du gerne have en sulfatfri, vegansk eller bare en krølleshampoo? Fra krøllet til blondt hår, vegansk til cruelty-free og tørt eller fedtet hår - der findes produkter til alle hårtyper, ønsker og problemer.

Typer af hårshampoo

Først og fremmest er der naturligvis forskel på shampoo fra frisøren og shampoo fra et apotek eller et privat mærke. Barber-produkter indeholder generelt en højere koncentration af aktive ingredienser og ofte ingredienser af bedre kvalitet. Der er dog mindre vand i dem, og du har derfor brug for mindre af et professionelt produkt, når du vasker dit hår.

I dag findes der mange forskellige typer frisørshampoo fra populære mærker som Kérastase, Wella og alle har deres egen opfattelse af hårprodukter. Desuden virker de også til forskellige hårproblemer eller behov. En liste over populære og vigtige typer med et overblik;

Shampoo Bar: en ny trend er så lidt plastik som muligt. Derfor er mange mærker på vej med en plastikfri shampoobar. Det er i princippet en tilbagevenden til en sæbe fra fortiden, men med nutidens ingredienser og viden! Shampoobar-mærket er endda fuldt ud forpligtet til at bruge plastikfri shampoo.

Vegansk shampoo: Flere og flere mennesker er opmærksomme på den indvirkning, de har. De ønsker f.eks. ikke længere at bruge animalske produkter og bliver derfor veganere. Som fuldkommen veganer ønsker du heller ikke at have animalske ingredienser i dine plejeprodukter, og derfor fremstiller flere og flere mærker deres hårprodukter på denne måde og dermed også vegansk shampoo.

Shampoo uden sulfater og parabener: En anden udvikling er, at folk i stigende grad ønsker at gå tilbage til naturlige og milde ingredienser i personlige plejeprodukter. På grund af denne udvikling er der også flere og flere mærker med parabene- og sulfatfri shampoo.

Tørshampoo: Hvis du ikke har tid til at vaske dit hår og stadig lider af fedtet hår, er der altid tørshampoo. Det er naturligvis ikke nok til en hel vask, men det giver dig lige den opfriskning, du har brug for.

Silver shampoo: For mange blondiner er det et must, og du kan heller ikke undvære det med gråt og hvidt hår. Silver shampoo sikrer, at gule og varme toner i dit blonde, hvide eller grå hår neutraliseres af violette pigmenter for at opnå og bevare den ønskede farvetone i dit hår.

Shampoo mod hårtab: Et almindeligt problem er tyndt hår og hårtab. Shampoo mod hårtab kan hjælpe med dette ved at stimulere hårvæksten og skånsomt rense håret. Dette gøres ved at tilføje hårvækst stimulerende ingredienser. Kendte linjer omfatter Aveda Invati Advanced, Bumble and Bumble Thickening, Kérastase Genesis og Genesis Homme til mænd.

Anti-skælshampoo: Et almindeligt problem er desværre skæl, og det er en forlængelse af andre hovedbundsproblemer. Der findes således flere hovedbundshampooer, mod skælskæl, fede rødder og rødder og mod følsom hovedbund.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bruger du en shampoo?

Hvert produkt bruges naturligvis forskelligt, men en standardmetode til at vaske dit hår er som følger:

 • Trin 1: Gør håret vådt fra rod til spids.
 • Trin 2: Påfør shampoo på hårets rødder og længder.
 • Trin 3: Massér produktet ind i hovedbunden og håret, indtil det skummer.
 • Trin 4: Skyl alt skummet grundigt ud af håret.
 • Trin 5: Det er bedst at vaske håret to gange. Gentag derfor trin 1 til 4.

Hvilken shampoo er god for mit hår?

Hvad dit hår har brug for, afhænger helt af dets type og tilstand. Er dit hår glat eller bare krøllet? Har du din egen farve, farver du dit hår eller blonderer du det? Er dit hår sundt eller skadet? Alle faktorer, der spiller en rolle for valget af produkt. Filtrer de forskellige faktorer på denne side for at finde ud af, hvad dit hår har brug for.

Hvad er den bedste shampoo mod hårtab?

Mange mærker har en linje mod hårtab og udtynding af hår. Disse omfatter shampooer mod hårtab, der hjælper med at bevare eller styrke dit hår. Som eksempler kan nævnes Kérastase Densifique Bain Densite, AVEDA Invati Advanced Exfoliating Light og Indola Innova Root Activating.

Hvad er mild shampoo?

Mange mennesker leder efter milde eller skånsomme hårprodukter, fordi deres hår eller hovedbund er følsomme. Et almindeligt problem er dehydrering eller kløe i hovedbunden. Dette kan skyldes sulfater, der er tilsat hårprodukter. Hvis du er på udkig efter en skånsom rensning af hår og hovedbund, skal du vælge en sulfatfri shampoo.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.