gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Klippehoveder

Er din klipper stadig din trofaste følgesvend, men er skærehovedets ydeevne begyndt at falde? På Salontotal.dk har vi den perfekte løsning til dig. Udskift dit skæreblad, og forbedr din barberingsoplevelse ved at vælge originale skærehoveder af høj kvalitet fra dine pålidelige mærker.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand

Udskift dit sløve eller knækkede klipperblad

Der er ingen grund til at sige farvel til din trofaste klipper. Hvis du oplever, at dine barberingsresultater ikke er, hvad de var engang, kan det være, at dit skærehoved eller skæreblad simpelthen er slidt op. Med vores udvalg af skærehoveder og skæreblade af høj kvalitet kan du nemt og hurtigt udskifte dit gamle, sløve eller ødelagte skæreblad. Den gode nyhed er, at de fleste af vores skærehoveder og skæreblade nemt kan monteres på din klipper eller trimmer. Det udskiftelige design betyder, at du kan montere et nyt skærehoved på få sekunder, og din enhed vil føles som ny igen.

En frisk start for din klipper

Med et nyt skærehoved eller skæreblad giver du din klipper en frisk start. Du vil straks bemærke forskellen i kvaliteten af din barbering. De skarpe skær sikrer en glat og præcis barbering, så du ubesværet kan skabe et glat og professionelt look. Det er selvfølgelig også vigtigt at holde dit nye skærehoved ordentligt vedlige og rengjort.

Køb skærehoveder

Hos Salontotal.dk er vi stolte af vores store udvalg af skærehoveder og skæreblade af høj kvalitet. Vores produkter og mærker er nøje udvalgt til at opfylde behovene hos både professionelle frisører og hjemmebarbere. Vi tilbyder den perfekte balance mellem ydeevne, holdbarhed og brugervenlighed. Vent ikke længere, og vælg et nyt skærehoved eller skæreblad fra Salontotal.dk i dag.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.