gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Fedtet hår

Et almindeligt hårproblem hos mænd og kvinder er fedtet hår. Det kan være et arveligt problem, men det kan også have andre årsager. Forebyg fedtet hår, og giv dit hår og din hovedbund den pleje, de har brug for. På Salontotal.dk kan du købe de bedste produkter, såsom en shampoo til fedtet hår og flere andre hårprodukter.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
 • se alt
 • se mindre
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Ingredienser
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre
Brand
 • se alt
 • se mindre

Årsagen til fedtet hår

Fedtet hår skyldes, at man har en fedtet hovedbund. Talgkirtlerne i hovedbunden producerer talg for at holde huden sund og smidig. Med en fedtet hovedbund produceres der for meget talg, hvilket gør håret fedtet hurtigere. Dette kan skyldes hormonelle udsving, stress, usund kost, pubertet, graviditet, temperatur, brug af forkerte hårprodukter, vask og børstning af håret for ofte.

Hvad kan du gøre ved fedtet hår?

Vi vil gerne give dig nogle tips til at reducere fedtet hår:

1. Vask ikke dit hår for ofte! Hvis du vasker dit hår for ofte, fjerner du de naturlige fedtstoffer, hvilket får hovedbunden til at producere mere talg og resulterer i fedtet hår. Vask det 2-3 gange om ugen, og brug en tørshampoo indimellem, hvis det er nødvendigt.
2. Brug kun balsam i længderne og spidserne af dit hår. Det er her, der er mest brug for pleje.
3. Brug hårprodukter, der er velegnede til fedtet hovedbund.
4. Vask håret ved en lavere vandtemperatur.
5. Børst ikke håret for ofte, og sid så lidt som muligt med hænderne i håret.

Must-haves til fedtet hår

Shop de fineste produkter til fedtet hår på Salontotal.dk. Hvad er dit yndlingsprodukt?

Shampoo til fedtet hår

En shampoo til fedtet hår renser skånsomt hår og hovedbund. Talgproduktionen hæmmes og bringes tilbage i balance. Nyd rent hår og en ren hovedbund! Vi lister nogle af vores bestsellere til dig:

 • Kérastase Specifique Bain Divalent indeholder B6-vitamin, som hæmmer talgproduktionen. Samtidig bliver håret næret og styrket af virkningen af glycin. Nyd et stærkere, sundere og mindre fedtet hår.
 • Redken Amino Mint Scalp Shampoo er en rensende shampoo, der sørger for at genskabe balancen i talgproduktionen. Virkningen af mynte giver en dejlig frisk følelse. Ved at bruge denne shampoo får du en ren og frisk hovedbund.
 • L’Oréal Professionnel SE Scalp Advanced Dermo-purifier Shampoo fjerner overskydende talg fra hovedbund og hår. Huden renses, og det hjælper med at regulere talgproduktionen.

Tørshampoo

En tørshampoo er virkelig et must-have-produkt, hvis du har tendens til fedtet hår. Brug den mellem hårvaskene som en opfrisker, så du kan udskyde hårvasken et stykke tid. Nogle af vores bestsellere inkluderer:

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.