gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Pumpe til på flaske

Leder du efter en pumpe til en flaske eller anden bulkemballage? Salontotal.dk har et bredt udvalg af forskellige pumper til alle slags shampoo, creme- og olieflasker. En pumpe gør det nemmere at dosere, så du ikke bruger for meget af produktet til dit hår. Desuden får du så også længere brug for dine hårprodukter og spilder ikke noget!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
Pris
Brand
  • se alt
  • se mindre

Bedre dosering

Så med en god pumpe til din flaske sikrer du en bedre dosering af dine hårprodukter. Du vil vide præcis, hvor meget der kommer ud, og derfor hvor ofte du skal trykke på pumpen. Det er ikke kun spild af produkt, hvis du bruger for meget, men det er også dårligt for dit hår. Så find den rigtige pumpe til din flaske i vores sortiment.

Forskellige mærker

Ikke alle pumper passer til alle flasker. Derfor har vi pumper fra forskellige mærker, der passer perfekt til flasker af det pågældende mærke. Tænk på Wella, Kérastase og Goldwell. Køber du tilfældigvis et produkt fra et af disse mærker? Kontroller derefter straks, om vi har en pumpe til flasken. Så kan du bestille det med det samme, hvilket er meget praktisk!

Sæbebræt

Det er ikke kun spild med en flaske shampoo eller balsam, du kan også spare penge med en sæbe eller shampoo. Brug en bambus-sæbehylde, der sikrer, at sæbebaren tørrer op og løber hurtigt ud, så den bliver bedre bevaret. Det skyldes, at hvis du efterlader sæben i en våd beholder eller endnu værre på jorden, forbliver den i et lag vand og spilder noget af sæben.

Genopfyldning af flasker

Fordi det ikke kun er vigtigt for dig at spilde mindre individuelt, finder du også genopfyldningsflasker og genopfyldningspakker fra Kérastase. Derefter køber du en praktisk genopfyldningsflaske med en pose, der indeholder shampooen. Derefter kan du skylle din genopfyldningsflaske ren hver gang og købe en ny pose. På den måde sikrer du, at der skal bruges mindre plastik, og du gør dit bidrag til miljøet.

Bestil pumper fra Salontotal.dk

Har du fundet den rigtige pumpe til din flaske? Så bestil den hurtigt og enkelt via vores webshop. Bestiller du fra søndag til fredag inden kl. 22:00? Du modtager ofte din ordre den næste arbejdsdag! Før du bestiller, skal du undersøge, om der også findes en genopfyldningspakning af dit produkt, så du også kan bestille den. Hvis du har spørgsmål om pumperne eller vores andre produkter, er du velkommen til at spørge vores kundeservice!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.