gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Solskoldning

Beskytter du allerede din hud dagligt mod solen og dens skadelige UV-A- og UV-B-stråler med en solcreme? Og vidste du, at det også er meget vigtigt at bruge en SPF om vinteren eller på mørke og overskyede dage? UV-stråler er der hele året rundt og kan have ubehagelige konsekvenser. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste solcreme til din hud.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Hudproblemer
Huidtype
  • se alt
  • se mindre
Ingredienser
  • se alt
  • se mindre
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Solcreme

En solcreme til ansigtet er et uundværligt produkt i den daglige pleje. Huden i ansigtet udsættes for UV-stråling hver dag, selv på mørke, overskyede dage og om vinteren. Om sommeren er det vigtigt at anvende regelmæssig solcreme på de dele af kroppen, der er udsat for solen. Det er ikke nødvendigt at gøre dette, hvis huden er dækket af tøj. Hvis du ikke bruger solcreme, kan det medføre for tidlig hudaldring, solskoldning, hyperpigmentering eller endda hudkræft.

Den bedste solcreme

Den bedste solcreme er forskellig for alle. Hvis du har lys hud, der altid brænder, hud, der næsten altid brænder, eller hud, der brænder nogle gange, anbefaler vi en SPF50. Hvis du ikke brænder så let eller næsten aldrig, er en SPF30 eller endnu lavere nok til at beskytte din hud. Kan du lide en spray eller foretrækker du en cremevariant? Vi har et bredt udvalg af solcremer. Børns hud er meget sårbar over for solen. Når du anvender solcreme til børn, skal du bruge mindst en SPF 30 og påføre solcreme hver anden time. Du må ikke være for sparsom med produktet. Det er også vigtigt, at børn bærer hat og solbriller. Beskyt børnene godt mod skadelige UV-stråler. Vores næstbedste er Naïf Baby & Kids Sunscreen SPF30 og Naïf Baby & Kids Sunscreen SPF50.

Forskellige typer af SPF

Der findes forskellige solbeskyttelsesfaktorer i solcreme. Der findes f.eks. SPF 15, 20, 30 og 50, hvoraf de mest almindelige er 30 og 50. Men hvad er forskellen mellem disse? SPF30 giver 97 % beskyttelse af huden. SPF50 giver 98 % beskyttelse. Så det er en minimal forskel, men SPF50 beskytter huden i længere tid.

Sådan bruger du det

Påfør solcreme efter din dagcreme, og lad den sidde på i et stykke tid. Når du om sommeren er udsat for solen om dagen, skal du anvende solcreme regelmæssigt. Et lag er desværre ikke nok, men du skal smøre dig ind hver anden time for at sikre, at din hud har en god beskyttelse. Dit ansigt og din hals er udsat for solen hver dag, så påfør en god SPF her hver dag. Påfør solcreme på de dele af kroppen, der er udsat for solen, og gentag dette også hver anden time. Solcreme bruges naturligvis mere regelmæssigt om sommeren, om vinteren er det nok at smøre det på ansigtet. Dæk resten af din hud med dejligt varmt tøj.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.