gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Wahl

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Ønsker du at købe Wahl-produkter?

I 1911 blev Wahl Clipper født. Det hele startede, da Leo J. Wahl fra Sterling High School eksperimenterede med en vibrerende elektromagnetisk motor og derefter udviklede flere apparater. Leo forsøgte at sælge disse apparater i sin fritid i frisørforretninger og opdagede hurtigt, at der var et stort behov for gode barberingsredskaber. Leo begyndte derfor at eksperimentere med en ny elektrisk klipper. Den 14. oktober 1919 ansøgte Leo J. Wahl om patent på sin nyudviklede elektromagnetiske klipper, og produktionen begyndte på Wahl-fabrikken. I dag er Wahl stadig i høj grad fokuseret på klippemaskiner/trimmere, men i dag producerer de også krøllejern, glattejern, børster + også rengøringsartikler/olier til klippemaskiner.

Wahls mest solgte produkter

Wahl er kendt for hårklippere og trimmere af høj kvalitet. Næsten alle frisørsaloner har en Wahl klipper eller Wahl trimmer. Ud over at være meget udbredt i saloner, er Wahl også meget udbredt i hjemmet! En af de store løbere er f.eks. Wahl Cordless Super Taper Tondeuse. Klippemaskinen har en batteriopladningstid på 150 minutter, hvilket er pænt angivet i displayet. Wahl Mobile Shave er også et must-have for mange. Det er en ledningsfri barbermaskine med en kompakt størrelse og lav vægt. Følgende er et vigtigt produkt, der får din klipper til at holde længere, nemlig Wahl Clipper Oil. Olien sikrer, at slidprocessen bremses, og at knivene forbliver skarpere. Dårligt olierede skæreknive forårsager mere støj, nemlig en høj slidlyd og øgede vibrationer, og det ønsker du selvfølgelig ikke! Wahl Cordless Detailer er frisørens foretrukne trimmer. Den batteridrevne detailer er udstyret med et ekstremt præcist skærende T-blad, der er designet til detaljering og finkonturering, og den batteridrevne detailer har en batterilevetid på 100 minutter og er fuldt opladet på 60 minutter. Desuden har den et cool amerikansk look! Endelig er Wahl Detailer Trimmer en løber, der er fantastisk til streg- og detaljearbejde. Barbermaskinen er strømforsynet og har en ledning på 2,4 meter. Barberingslængden er 0,4 mm. Den er nem at bruge på grund af sin lette vægt, så du nemt kan lave strammere linjer.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.