gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Olaplex

Olaplex er et revolutionerende hårplejemærke, der reparerer og styrker skadet hår. Mærket blev grundlagt af to forskere og har opnået verdensomspændende anerkendelse blandt hårstylister og forbrugere. Salontotal.dk tilbyder en bred vifte af Olaplex-produkter, der hjælper dig med at reparere og styrke dit hår. Leder du efter dine yndlings Olaplex-hårprodukter? Hos Salontotal.dk har vi hele sortimentet af dette mærke til dig. Mærket er elsket af frisører og hårstylister, og det må heller ikke mangle derhjemme! Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Olaplex
 • se alt
 • se mindre
Hårtype
 • se alt
 • se mindre
Udvalgte
 • se alt
 • se mindre
Problemer med håret
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre

Egenskaber Olaplex

 • Genopretter skadet hår
 • Styrker håret indefra
 • Vegansk
 • Fri for silikoner, parabener og sulfater
 • Fri for grusomhed

Egenskaber Olaplex

 • Genopretter skadet hår
 • Styrker håret indefra
 • Vegansk
 • Fri for silikoner, parabener og sulfater
 • Fri for grusomhed

Olaplex-behandling

Nr. 1 og nr. 2 er tekniske produkter, som en frisør eller hårstylist bruger direkte sammen med eller efter en Olaplex-behandling. Denne Olaplex-behandling anvendes under farve- eller afblegningsbehandlinger for at reparere eller forebygge skader på håret. Dit hår vil således være smukkere, fyldigere i farven og sundere efter behandlingen. Vi anbefaler derfor kun No. 1 og No. 2 til professionelle frisører og hårstylister.

Til hjemmet findes der i dag også flere Olaplex-hårprodukter. Disse indeholder også den genopbyggende ingrediens, der giver stærkere og sundere hår. Disse hjemmeprodukter findes i forskellige varianter og typer og falder alle inden for nummereringssystemet fra nr. 0 og nr. 3 til nr. 9 er umulige at forestille sig dit badeværelse uden!

Køb Olaplex

Hvis du lider af beskadiget hår, kan køb af Olaplex være en gamechanger for din hårplejerutine. Det er et innovativt produkt, der reparerer ødelagte svovlbroer i håret, så det bliver stærkere og sundere. Uanset om du har farvet dit hår, styler eller krøller det regelmæssigt eller bare ønsker, at dit hår skal se sundere ud og føles sundere, kan det hjælpe at købe og bruge Olaplex. Det er en investering i dit hårs sundhed, og resultaterne taler for sig selv.

Olaplex shampoo og balsam

Mærket har også en serie af shampoo og balsam, der styrker håret og hjælper med at opretholde sunde hårforhold. Olaplex shampoo og balsam er specielt designet til at forlænge resultaterne af en Olaplex-behandling og holde håret sundt og stærkt mellem salonbesøg. De er velegnede til alle hårtyper og indeholder aktive ingredienser, der fugter håret intensivt og beskytter det mod skader. Ved at bruge denne shampoo og balsam kan du sikre, at dit hår forbliver sundt og modstandsdygtigt.

Olaplex-sæt

Hvis du er på udkig efter en komplet hårplejeoplevelse, er det en god idé at købe et Olaplex-sæt fra Salontotal.dk. Dette Olaplex-sæt indeholder normalt No. 3 Hair Perfector, shampoo og conditioner, og nogle gange andre produkter som No. 6 Bond Smoother. Ved at bruge hele linjen kan du maksimere fordelene ved denne behandling og sikre sundt og stærkt hår. Desuden kan du spare penge ved at købe et sæt sammenlignet med at købe hvert produkt separat.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør Olaplex ved mit hår?

Olaplex reparerer beskadiget og nedbrudt hår ved at reparere det indefra og ud (takket være den patenterede enkeltingrediens: bis-amino diglycol dimaleate). Men hvad sker der egentlig, når dit hår er beskadiget? Dit hår indeholder millioner af svovlbroer (forbindelser), som gør dit hår stærkt og giver det stabilitet. Når disse svovlbroer går i stykker, opstår der skader. Olaplex reparerer disse svovlbroer, og når alle svovlbroer forbindes korrekt, resulterer det i sundt, skinnende, stærkt og smukt hår! Selv når dit hår er sundt, er Olaplex altid et must-have.

Hvordan bruger man Olaplex No.3?

Påfør den globale bestseller i fugtigt hår, fra roden til spidserne. Lad det sidde i 15 minutter, og skyl godt ud. Perfekt at bruge mellem dine frisørbehandlinger.

Hvilken Olaplex skal jeg bruge?

No.0: Olaplex No.0 supplerer Olaplex No.3 til en intensiv hårbehandling derhjemme. Olaplex No.0 reparerer ødelagte svovlbroer, styrker håret og beskytter hårets struktur. Den reparerer håret med op til 68 % og gør håret 3 gange stærkere.

No.1 og No.2: ses ofte i frisørsalonen. De kan tilsættes din farve/blonde/permanente og fortyndes med vand til en selvstændig genopbyggende behandling. Derudover kan de anvendes efter farvning af dit hår!

No.3: Olaplex No.3 er specielt fremstillet til hjemmebehandlinger og holder dit hår i topform mellem frisørbehandlingerne.

No.4 og No.5: Olaplex No.4 og Olaplex No.5 er en shampoo og en balsam. De reducerer skader og sikrer stærkt, sundt og skinnende hår!

No.4P: Olaplex No.4P Blonde Enhancing Toning Shampoo er formuleret med Olaplex Bond Building Chemistry for at genoprette hårets styrke og fugt. Dette resulterer i utrolig glans og håndterbarhed. Olaplex shampoo No.4P er designet til at neutralisere uønskede gule toner og er velegnet til alle hårtyper. Desuden gør Olaplex silver shampoo dit hår mere medgørligt.

Nr. 6: Olaplex Bond Smoother er en koncentreret, plejende leave-in stylingcreme, der reducerer krus.

No.7: Olaplex No.7 hårolie øger dit hårs glans, blødhed, farve og livlighed. Desuden minimerer olien krus, og den bindende olie giver varmebeskyttelse op til 450 grader.

No.8: Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask er en intenst plejende hårmaske med den velkendte OLAPLEX-ingrediens. Masken er velegnet til alle hårtyper og har til formål at reparere tørt og skadet hår. Hårmasken er opbygget med en højkoncentreret formel, der genskaber sundt og stærkt hår. Tørt og svært håndterbart hår bliver blødere og får en smuk glans.

No.9: Med Olaplex Nourishing Hair Serum No.9 er kedeligt og livløst hår, som nemt filtrer, fortid. Dette vægtløse leave-in-serum giver op til 48 timers beskyttelse mod daglige skader samt varmebeskyttelse op til 232 grader.

Kan jeg bruge Olaplex på farvet hår?

Ja, det er sikkert for alle hårtyper, også farvet hår.

Kan jeg bruge Olaplex shampoo og balsam dagligt?

Olaplex shampoo og balsam er formuleret til daglig brug, så det er bestemt muligt!

Hvor længe skal man bruge Olaplex for at opnå det ønskede resultat?

Det afhænger af, hvor skadet dit hår er. Hvis dit hår er meget beskadiget (f.eks. af farvebehandlinger), kan det have brug for flere behandlinger, end hvis dit hår er sundere. Tjek altid dette omhyggeligt. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!

Hvor længe skal man bruge Olaplex for at opnå det ønskede resultat?

Det afhænger af, hvor skadet dit hår er. Hvis dit hår er meget skadet (f.eks. af farvebehandlinger), kan dit hår have brug for flere behandlinger, end når dit hår er sundere. Tjek altid dette omhyggeligt. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.