gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Gel

En hårgel sikrer, at dit hår bliver styrket og holder sig flot i form hele dagen. På Salontotal.dk har vi et bredt udvalg af geler fra flere topmærker. Find en professionel god hårgelé, der passer til din hårtype, uanset om du vælger let eller stærkt hold, på Salontotal.dk finder du den bedste hårgelé!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
 • se alt
 • se mindre
Udvalgte
 • se alt
 • se mindre
Problemer med håret
Ingredienser
 • se alt
 • se mindre
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre
Brand
 • se alt
 • se mindre

Hvilke forskellige typer er der?

Det er vigtigt først at se på din hårtype, og hvad er dit mål med dit look? Har du tykt hår og ønsker du, at det skal holde godt? Vælg derefter en gel med et stærkt hold. Hvis du har tyndere hår og ikke har brug for, at det skal være så hårdt og fast, kan du vælge et let hold og hold. Du kan også vælge dit foretrukne frisørmærke. Tænk på Wella, Schwarzkopf, Goldwell eller Red One. Så se først dig selv for at se, hvilken grad af hold dit hår har brug for, og hvilket look du ønsker at skabe.

Hvad er den bedste hårgel?

Til tykkere hår eller til et glat look er gel f.eks. et top produkt. En hårgelé føles våd, når den påføres, men tørrer ret hurtigt, når den er påført. Den sørger for at holde dit hår i form hele dagen lang. Du behøver ikke engang at se på det længere, hvor dejligt! Hårgel er velegnet til både mænd og kvinder! Hvis du har tyndere hår, kan du vælge et let hold eller eventuelt et volumenpulver eller en hårspray, så dit hår ikke bliver for hårdt.

Hårgel til mænd

Leder du efter et produkt, der holder dit look på plads hele dagen lang? Så er hårgelé din livredder! Det er derfor umuligt at forestille sig et mandetoilet uden den. Hvorfor ikke? Fordi gel holder håret på plads og er også ofte velegnet i regn og stærk vind. Ikke flere dårlige hårdage, når du bruger din yndlingshårgelé. Hvis du kan lide at re-style dit hår, er det bedre at vælge f.eks. en voks. En voks hærder ikke håret og er let at omstyle.

Hvordan bruger man en gel?

Det afhænger selvfølgelig af, hvilket look du ønsker. Hvis du vil have dit hår til at stå oprejst, skal du vælge et stærkt hold, og du skal anvende det i tørt hår. Er du f.eks. ude efter et vådt look? Påfør det derefter i fugtigt hår. Følg derefter disse trin.

Trin 1: Tag en lille mængde af gelen.
Trin 2
: Fordel produktet på begge hænder.
Trin 3
: Påfør derefter på håndklædetørt hår eller tørt hår.
Trin 4:
Du kan nemt skabe dit ønskede look i håret. Er du f.eks. ude efter et rodet look? Ælt det derefter godt ind i dit hår.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.