gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hårpleje

Dit hår skal tåle meget. Vi føntørrer, farver og styler det med forskellige redskaber. Resultatet? Svagt og skadet hår, der ofte sprækker og/eller knækker, og det ønsker vi ikke! Ved at give dit hår det, det fortjener, minimerer du skaderne og er mindre tilbøjelig til at stå ud af sengen med en dårlig hårdag. På vores side om hårpleje finder du alt, hvad du har brug for, så dit hår forbliver silkeblødt.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Brand
  • se alt
  • se mindre

Vigtigheden af god hårpleje

For at håret kan forblive sundt og bevare sin elasticitet, er det vigtigt at passe godt på det. Når håret mangler en vis pleje, bliver det hurtigere beskadiget. Dette resulterer igen i kedeligt og livløst hår. Ernæring spiller en vigtig rolle for at give næring til håret, f.eks. skal du sørge for at få nok sunde fedtstoffer, vitaminer og mineraler. Ud over ernæring er hårprodukter helt sikkert vigtige, når du skal passe på dit hår! Tip: Pas ikke kun godt på dit hår, men også på din hovedbund.

God hårpleje påvirker ikke kun dit hår, men også dit udseende. Fordi et sundt og skinnende hår er... gør dig glad!

Den bedste hårpleje til dit hår

I vores produktsortiment finder du forskellige produkter til pleje af dit hår. Du kan vælge mellem:

Shampoo

En shampoo renser dit hår og din hovedbund. Den fjerner f.eks. overskydende talg, sved, fedt og rester fra stylingprodukter. Der anvendes en shampoo, som derefter vaskes ud. For optimal rensning er det bedst at vaske dit hår to gange.

Conditioner
Brug en balsam efter at have vasket dit hår med shampoo. Balsam holder dit hår fugtet og lukker neglebåndet for at forhindre skader. Lad produktet virke i et stykke tid, og skyl ud efter et par minutter.

Hårmaske

En nærende hårmaske kan anvendes lige efter hårvask. En hårmaske trænger dybt ind i håret og giver intensiv pleje. Som en balsam lukker den hårets neglebånd og bekæmper slid og ælde. Bruger du en maske og en balsam? Hvis det er tilfældet, skal du altid bruge hårmasken først og derefter en balsam.

Leave-in balsam

En leave-in conditioner er det perfekte produkt til at reparere tørt, livløst og skadet hår. Det tager tid at lade produktet trænge ind i håret, og du behøver heller ikke at vaske det ud. En leave-in giver et hurtigt skud, genopretter hårets glans og bevarer dets fugtniveau. Mange leave-in conditioners indeholder også varmebeskyttelse.

Hår tonic

En hårtonic hjælper med at gøre dit hår tykkere. De kan rette alle hårtyper, og fordi de giver volumen, er håret også lettere at style. Udover at give tykkelse kan produktet også hjælpe med at stimulere hårvækst og styrke håret.

Hår kur

En hårkur giver dit hår langvarig pleje. En hårkur kan genoprette håret i dybden og være løsningen på bl.a. hårproblemer eller hårtab. En hårkur varer normalt et par uger. Tag et hurtigt kig på vores store udvalg af hårkure til enhver hårtype!

Hår serum

Et serum har mange fordele. Det blødgør bl.a. håret, bekæmper krus og giver glans. En serum giver også håret et beskyttende lag.

Hårolie

En hårolie trænger dybt ind i håret, giver næring til tørt hår og hjælper det med at holde sig i god stand. Produktet får dit hår til at skinne smukt igen. Der findes mange slags hårolier til forskellige hårtyper, f.eks. til skadet hår, krøller eller specifikt til mænd.

Tørshampoo

Når dit hår let bliver fedtet, eller du ikke har lyst til at vaske dit hår hver gang, er tørshampoo løsningen! Dette produkt sikrer, at olien absorberes fra håret, så det bliver friskere igen. Mange tørshampooer giver også et volumenboost.

Hår vitaminer

Indtagelse af hårvitaminer sikrer smukt, langt, sundt og skinnende hår. Hår er mindre tilbøjeligt til at gå i stykker ved at indtage hårvitaminer, fordi hårets tilstand forbedres indefra. Desuden er vitaminerne meget velsmagende! En win-win-situation for dig og dit hår.

Salontopper hårpleje

For at få en god base skal du først og fremmest tjekke vores brede udvalg af shampoo og balsam. Har du skadet hår, der kunne bruge lidt ekstra kærlighed og pleje? Skadet hår kan genoprettes med vores forskellige typer hårmasker og leave-in conditioners. Er du velsignet med en smuk flok krøller, men lider du meget af kruset hår som følge heraf? Så er en fin hårserum din bedste ven

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.