gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Krøllejern

Hvis du ikke er velsignet med smukke krøller, er et krøllejern naturligvis den ideelle opfindelse. Og også hvis du allerede har krøller, men ønsker at fremhæve dem lidt mere. Så mange hårtyper, så mange ønsker. Vælg det rigtige krøllejern ud fra din hårtype, den ønskede størrelse af krøller og hyppigheden af brugen. Hvis du vil have smukke krøller, er Salontotal.dk det rette sted at være!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Gave-type
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Det bedste krøllejern til enhver hårtype

Når du skal vælge et krøllejern, er din hårtype den vigtigste faktor. Det er rart med et stort udvalg af varmeindstillinger, men det er vigtigere at finde en temperatur, der passer til din hårtype. Har du tyndt og fint hår? Så er 180 grader mere end nok, da tyndt hår varmes hurtigere op og derfor krøller hurtigere. Hvis du har farvet hår, er 180 grader også den indstilling, du skal bruge. Hvis du har "normalt" hår, vil 200 grader næsten altid være den rigtige vej. Til tykt og groft hår er det bedst at vælge 220 grader.

Hvilken slags krøller ønsker du?

Det spiller også en stor rolle med et krøllejern, hvilken type krølle du ønsker at skabe. Vil du have store bølgede krøller eller små krøller med masser af volumen? Her får du nogle råd om, hvilket krøllejern der er bedst til hver type krølle:

Store, bølgede krøller

Vil du skabe store, bølgede krøller? Et lidt tykkere krøllejern er bedst til dette formål. Sørg for, at din tang har en diameter på mindst 25 millimeter. Denne tang kan også bruges til at skabe bølger i dit hår. En tykkere version er ikke egnet til behandling af kort hår.

Gennemsnitlige krøller

Foretrækker du gennemsnitlige krøller, præcis mellem store og små? Brug derefter en med en diameter på 15 til 24 millimeter. Du kan også lave bølger med dette krøllejern, men med et lidt mindre naturligt resultat. Denne størrelse, ligesom den største variant, er ikke rigtig egnet til kort hår.

Små krøller, masser af volumen

Hvis du kan lide små krøller med masser af volumen, er et krøllejern med en diameter på under 15 millimeter lige noget for dig. Denne tang skaber tættere, mindre krøller. Denne tang er dog velegnet til kortere hår!

Naturlige krøller

For at få de mest naturlige krøller skal du vælge et konisk krøllejern. Fordi den er bredere ved skaftet end ved spidsen, vil krøllerne være mindre i hårspidserne end ved roden. Koniske krøllejern har en bredere diameter og er derfor mindre velegnede til kortere hår.

Hvor ofte bruger du krøllejernet?

Skal du bruge krøllejernet (næsten) hver dag eller i det mindste flere gange om ugen? Så køb alligevel et med fuld keramiske plader eller et krøllejern i titanium. Disse sikrer, at varmen fordeles jævnt over håret, så det ikke overophedes. Positivt for dine krøller (fordi mindre statisk elektricitet), men også for dit hårs sundhed! Bruger du det lejlighedsvis? Så er det nok med en keramisk belagt en. De beskytter også dit hår, men holder ikke så længe, fordi belægningen slides med tiden. Brug under alle omstændigheder ikke et krøllejern med en slidt keramisk belægning; det kan skade dit hår!

Tænk også over dette!

Er der andre ting, man skal være opmærksom på, når man køber et krøllejern? Helt sikkert! Du kan også tænke på følgende ting:

  • Automatiske krøllejern: Lidt tid? Så er en automatisk version måske lige noget for dig! Disse roterer slangen automatisk, så du ikke behøver at gøre det selv!
  • Kabellængde: Du sidder med dit nye krøllejern foran spejlet, og det viser sig, at kablet ikke når ud til stikkontakten. Det virker meget logisk, men de fleste mennesker tænker ikke over det. Sørg for, at du har nok kabellængde!
  • Øjeblikkelig varme: Er du utålmodig? En tunge med øjeblikkelig varme er på den ønskede temperatur på få sekunder!
  • Skærm: Er du sikker på, at temperaturen er rigtig? Nogle krøllejern har en skærm, hvor du kan aflæse disse ting nøjagtigt!

Bestil dit krøllejern hos Salontopper

Er dit krøllejern på lager? Så kan du få den næste dag. Hvis du har spørgsmål, skal du bare spørge vores kundeservice, de vil være glade for at hjælpe dig!

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker krøllejern?

Et krøllejern opvarmer dit hår, og varmen holder dit hår i den ønskede form. Med tiden vil krøllen gradvist forsvinde, og du kan sætte krøllen ind igen.

Hvilken temperatur kan krøllejern gå op til?

Krøllejern fås med forskellige maksimale temperaturer: 180 grader, 190 grader, 200 grader, 210 grader, 220 grader og 230 grader. Sørg for, at du bruger de lavest mulige temperaturer til tyndt hår.

Findes der ledningsfrie krøllejern?

Ja, det er der! Meget praktisk, når du hurtigt vil krølle dit hår på farten. Tangen er genopladelig og kan holde i op til halvanden time.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.