gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

TIGI

TIGI er et mærke til alle, der ikke er bange for at give deres hår en ordentlig omgang. Med dette mærkes produkter af høj kvalitet er du garanteret et finurligt og fedt look. Uanset om du er på udkig efter prangende farve, uendelig volumen eller pleje til spidserne: dette mærke kan gøre det hele. Tag dit look i dine egne hænder, og eksperimentér med TIGI-produkter. Inden for dette mærkes sortiment finder du hårplejeprodukter, stylingprodukter og efterbehandlingsprodukter. TIGI henvender sig til alle hårtyper og ønsker! Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
TIGI
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Historien bag TIGI

TIGI bestræber sig på at holde visionen om frisørkunsten ung og dynamisk og altid udvikle kreativiteten med den bedste uddannelse. Mærket tror på at bryde reglerne for at modvirke kreative begrænsninger. Derfor ser de både på fremtiden og på fortiden. Dette mærke tror på at udvikle og skabe professionelle hårprodukter for at forbedre alles arbejde omkring hår. Virksomheden er lavet af og for frisører, men ønsker også at hjælpe dig med at få den bedste version af dig selv frem.

Produkter fra TIGI på Salontotal.dk

Vi har produkter fra TIGI til alle hårtyper: skadet, blondt, kemisk behandlet, tørt, tyndt, fint, farvet og krøllet hår. Det gør mærket tilgængeligt for alle. Vi har selvfølgelig også alle slags produkter: fra balsam til hårolier. På Salontotal.dk kan du finde alt, hvad du kan ønske dig af hår. Tag dig god tid til at scrolle gennem hele TIGI-sortimentet, eller brug filtrene til nemt at specificere, hvilke produkter du leder efter.

Køb TIGI-produkter hos Salontotal.dk

Er du nysgerrig efter de spændende TIGI hårprodukter? Oplev dem alle på Salontotal.dk! Hos os kan du regne med de bedste hårprodukter og en god service. Vi gør vores bedste for at sende alle ordrer så hurtigt som muligt. Hvis du afgiver din bestilling inden kl. 22.00 søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere den til dit hjem allerede næste dag. Og hvis du bestiller for 35 € eller mere, er forsendelsesomkostningerne helt gratis. Har du spørgsmål om et produkt eller andre spørgsmål? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.