gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Mason Pearson

Salontotal.dk finder du et bredt udvalg af Mason Pearson-hårbørster. Når du holder en af de fine Mason Pearson-børster i hånden, kan du straks mærke kvaliteten og magien i dem. Én ting er sikkert, når du først har vænnet dig til en Mason Pearson-børste, vil du aldrig ønske dig noget andet! Ud over at rede dit hår ud på ingen tid har den mange andre gode funktioner... Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Problemer med håret
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre

Mason Pearson Børste

Et strejf af historie... det er faktisk en familieejet virksomhed, der har eksisteret i 130 år. Den er derfor fuld af håndværk og innovation. Det britiske design har været elsket i generationer og er stadig et af de bedste på markedet. Mason Pearson, ingeniøren og opfinderen af mærket, begyndte sin karriere med at designe væve til forarbejdning af uld. Ikke meget senere var Mason den første til at opfinde en børsteboremaskine, og dermed var dette vidunderlige mærke født!

Håndlavet børste

Inden for Mason Pearsons sortiment finder du et meget bredt udvalg af hårbørster af højeste kvalitet. Den udglatter forsigtigt dit hår, efterlader en smuk glans og stimulerer cirkulationen i din hovedbund. Kort sagt, blødt, skinnende og sundt hår efter brug af en af Mason Pearsons fine hårbørster. Det tog ham indtil 1905 at forbedre og finpudse sin teknik, som stadig i vid udstrækning skulle laves i hånden. Således blev den pneumatiske hårbørste med gummipude født, og han tog patent på sit produkt. Det grundlæggende produkt har næppe ændret sig siden 1920'erne, det virker stadig magisk i håret, og mange sværger til det!

De forskellige typer børster

Hvad er forskellen på Mason Pearson-børsterne? Det er vigtigt at se på din hårtype først og overveje tykkelsen af dit hår. Mason Pearson Small Extra Pure Bristle B2 er f.eks. specielt designet til fint hår. Mason Pearson BN3 Handy Bristle & Nylon børsten er igen velegnet til normalt til tykt hår. Dette er også tydeligt angivet på børsterne.

Hvordan rengør man Mason Pearson-børsten?

Det er vigtigt, at du holder din hårbørste ren og opdateret. Til dette formål medfølger en lille børste til regelmæssig rengøring af din børste. Børsten leveres med detaljerede oplysninger om, hvordan du holder din børste i god stand, så den kan holde så længe som muligt. Du må f.eks. ikke bruge rengøringsmidler til at rengøre din børste, da det vil beskadige børstehårene og den røde pude. Hårbørsten er et holdbart hårprodukt, som du kan have glæde af i mange år! Du kan også vælge at bruge Mason Pearson Hairbrush Cleaner 100ml, når du rengør din børste.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.