gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Parlux

Parlux er et italiensk mærke, der kun leverer hårtørrere af den bedste kvalitet. Fordi de samarbejder med frisører, opfylder mærket de mest krævende behov ved at tilbyde et bredt udvalg af redskaber. Det er en moderne og dynamisk virksomhed, der tilbyder innovative teknologier inden for design, montering og assistance. Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre

Egenskaber Parlux

  • Italiensk mærke
  • God kvalitet
  • Bredt udvalg

Egenskaber Parlux

  • Italiensk mærke
  • God kvalitet
  • Bredt udvalg

Om Parlux

Designet er derfor altid inspireret af en ren æstetisk profil med klare linjer og enkle former, der sikrer optimal brugervenlighed. Mærket udmærker sig ved enkelhed, sammen med det faktum, at dets produkter kun er fremstillet af moderne materialer af høj kvalitet. Dette har siden gjort Parlux til markedsleder. Respekt for kunder, partnere og miljø: det er det, som dette mærke står for.

Parlux hårtørrere

Kvaliteten af dette mærke afspejler sig i dets hårtørrere. De står f.eks. for holdbarhed: Hver motor, der anvendes af mærket, garanterer mindst 2.000 timers problemfri drift. Derudover er det kun støjsvage, problemfri og lydløse motorer, der anvendes uden vibrationer. Hårtørrerne er lette, hvilket gør dem behagelige at holde i hånden, og takket være de stærke, men lette materialer kan hårtørreren også tåle at få tæsk.

Parlux diffusor

Vi sælger to separate diffusere til Parlux hårtørrer. Det er et tilbehør til din yndlingsføntørrer, der sikrer, at dine krøller bliver føntørret smukt. Den giver også mere volumen fra rødderne. Bruger du allerede en diffuser?

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.