gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Bestilling

Bestilling hos Salontotal.dk er hurtig og nem. Vores ordreproces består af 3 enkle trin.

Din ordre vil være endelig, når du har gennemført disse 3 trin. Din ordre kan justeres, indtil du er færdig med alle trin.

Trin 1 - Valg af dine produkter
Med knappen 'tilføj til indkøbsvogn' kan du føje dine valgte produkter til den virtuelle indkøbsvogn. Ønsker du at bestille mere, ikke noget problem, bare juster numrene foran produktet.
Når du er færdig med at handle, beregnes din indkøb i alt inklusive moms. Du kan nu fortsætte kassen.

Trin 2 - Checkout-processen
Du kan nu logge ind med dine kontooplysninger, oprette en ny konto eller bestille som gæst (uden at oprette en konto). Vi beder om dit navn og din adresseinformation. Vi bruger disse oplysninger til at sende din ordre til dig!
På højre side finder du en oversigt over alle dine produkter og de samlede omkostninger. I denne boks finder du også forsendelsesomkostningerne, afhængigt af det valgte land.

Trin 3 - færdiggør din ordre
Er du glad, er din forsendelsesadresse korrekt, og valgte du en betalingsmetode? Nu kan du betale for din ordre. Når du afslutter denne proces, vil din ordre være endelig. Efter bestilling får du en e-mail i din postkasse, inklusive alle detaljer om din ordre.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.