gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Frisørskammel

Leder du efter en komfortabel barberskuffe, der kan støtte dig i dit daglige arbejde? Så skal du ikke lede længere. På Salontotal.dk har vi et udvalg af forskellige typer, der kan hjælpe dig med at opnå en god ergonomisk arbejdsstilling. Find den rigtige barberskuffe, der passer til dig.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand

Barberens skamler

En frisørskammel er også kendt som en barbercykel. Det er et af de vigtigste salonværktøjer. Frisørstolen giver dig en komfortabel og ergonomisk støtte under det daglige arbejde. Taburetterne kan justeres i højden ved hjælp af en gaslift. Dette giver dig mulighed for at indstille den ønskede højde for at skabe den bedst mulige ergonomiske stilling. Forebyg rygsmerter ved at starte i god tid med en god kropsholdning.

Forskellige typer

Der findes forskellige typer af barberstole. For at kunne veksle mellem stående og siddende arbejde er det vigtigt at have en god barberskuffe. Hvilken afføring foretrækker du?

  • Sadelsæde: Denne frisørstol er formet som en hestesadel, deraf navnet sadelsæde. Den giver en komfortabel og ergonomisk støtte. Dette er den rette skammel at vælge, hvis dine ben og din ryg har let ved at lide. På grund af sadelsædet sidder du dejligt oprejst, og overbenene bliver aflastet. Det er en sadelstol på hjul. Vil du hellere vælge en barberskuffe med en plastik- eller aluminiumsfod? Vi har begge dele i vores sortiment, nemlig Kappersfiets Jockey og Kappersfiets Fury.
  • Fladt sæde: Dette er en barberskammel med et fladt sæde. Kan du ikke lide at have et formstøbt sæde? Så er denne skammel med hjul det, du har brug for. Det bløde sæde gør det behageligt. Rolkruk Crystal har en aluminiumsfod med gummihjul.

Reservehjul

Er hjulene på din yndlingsfrisørskammel slidt op, men er skamlen ellers i god stand? Derefter udskiftes hjulene. På Salontotal.dk sælger vi reservehjul. Kontroller på forhånd, hvilke hjul der passer til skamlen. Ruller din afføring ikke så godt på det seneste, eller efterlader den striber på gulvet? Måske bør du kontrollere hjulene og udskifte dem om nødvendigt. Har du allerede gjort det?

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.