gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Nioxin hår

Nioxin er et hårplejemærke, der ikke kun hjælper dig med at passe på dit hår, men også med at bekæmpe udtynding af håret. Nioxin's sortiment består af rengøringsmidler (shampoo), hovedbundsfornyere (balsam) og hovedbundsbehandlinger (behandling/maske). Med både Cleansers, Revitalisers og Treatments har du 6 forskellige systemer. Systemerne er hver især beregnet til en anden hårtype. Produkterne er til mænd og kvinder. Oplev Nioxin's sortiment nu på Salontotal.dk for at give dit hår den bedste pleje. Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Nioxin
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Systemerne af Nioxin hår

Nioxin hair arbejder med forskellige systemer for at sikre, at dit hår får den bedste pleje. Dette system står faktisk for den type behandling. De skelner f.eks. mellem hårstyrke, hårtykkelse, hårfarve, fugtbalance, hydrering og glathed i håret. Med hvert system eller produkt fokuserer de på at forbedre dit hår.

Forklaring af systemerne

System 1 styrker og beskytter hårets struktur og forhindrer hårbrud. System 2 beskytter mod skader på håret, hvilket giver fyldigere og tykkere hår. Til hår med intens farve er det bedst at bruge system 3. System 4 hjælper håret med at genoprette sin fugtbalance, så håret ser tykkere og fyldigere ud. For at fugte håret anbefales det at bruge system 5. Nioxin system 6 skaber glattere og tykkere hår. For at finde ud af, hvilket system der passer bedst til dig, kan du vælge et af prøvepakkerne.

Nioxin-behandlinger og -masker

Ud over shampoo og balsam har mærket også masker og behandlingsprodukter i sit sortiment. Anti-hårtabsserum, Instant dry cleanser, stylingskum: med produkterne fra Nioxin plejer du dit hår på den bedste måde.

Bestil Nioxin hår fra Salontotal.dk

Har vi formået at begejstre dig for Nioxin's fine produkter? Så bestil dit foretrukne system i dag på Salontotal.dk og få glæde af vores fordele. Hvis du bestiller søndag til fredag inden kl. 22.00, gør vi vores bedste for at levere pakken til dit hjem næste dag. Derudover får du gratis levering fra 35 €. Vores kundeservice står til rådighed for alle dine spørgsmål fra mandag til fredag fra 9:00 til 21:00. Vi hjælper dig gerne!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.