gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Label.M

Label.M er det officielle hårplejebrand til London Fashion Week. Det gør det til et af de mest kendte britiske hårmærker. Det har vundet mange priser og titler flere gange, så du kan være sikker på god kvalitet. Label.M er inspireret af mode og er med til at fuldende ethvert mode-look. Oni Mascolo og Sacha Mascolo-Tarbuck er de to ansvarlige for det kunstneriske team, der har til formål at forbedre Label.M. løbende. De ønsker at inspirere og fremme kreativitet og individualitet hos professionelle stylister og kunder fra hele verden med nye idéer. På Salontotal.dk sælger vi over 60 produkter fra dette fantastiske mærke, så se udvalget og find ud af, hvilket hårprodukt du vil fuldende dit look med. Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Label.M
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
Ingredienser
  • se alt
  • se mindre
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Label.M hårtyper og kategorier

Label.M har udviklet produkter til alle hårtyper. Skadet, blondt, kemisk behandlet, tørt, tyndt, farvet, krøllet og fedtet hår: Der er et produkt til alle, der passer til dit hårs tilstand. De har inddelt deres sortiment i de fire c'er: cleanse, condition, create og complete. Under Rengøring finder du f.eks. shampoo. Under forudsætning er der tale om forskellige balsam. Create repræsenterer alle produkter, der hjælper dig med at få dit hår i den ønskede form. Du afslutter med komplet: Det er produkter som f.eks. glanssprays eller efterbehandlingssprays. Med Label.M-produkterne kan du lave hele din hårrutine.

Label.M til mænd

Mænd kan også gå til Label.M for at få deres hårrutine og produkter. Vi har f.eks. en fantastisk shampoo, en tykkende tonic og forskellige geler, pomader og cremer. Også godt at vide: Label.M fremstiller flere produkter, der er helt veganske. Hvis det er noget, du går op i, er Label.M det rette sted at være.

Køb Label.M produkter hos Salontotal.dk

Vil du gerne gå med det smukkeste hår ligesom til London Fashion Week? Køb dine yndlingsprodukter fra Label.M nu, og skab et look, der passer til catwalken. Bestil nemt på Salontotal.dk via vores webshop. Bestiller du inden kl. 22.00 fra søndag til fredag? Så vil vi gøre vores bedste for at levere din pakke til dit hjem næste dag. Hvis du køber flere produkter til en værdi af 35 € eller mere, betaler du ikke forsendelsesomkostninger. Har du spørgsmål om et produkt eller andre ting? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.