gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Farvemaske

Farvemasker er den nye mellemløsning til at holde dit hår sundt og give det en smuk farve. Er din hårfarve ved at falme, eller ønsker du at genopfriske din udvækst uden at skulle farve dit hår igen hos frisøren? Heldigvis findes der mange produkter, der kan hjælpe. På Salontotal.dk kan du købe den fineste farvemaske, der giver dit hår pleje og farve. Du kan finde en passende maske til enhver hårfarve. Har du f.eks. askefarvede låse? Vælg derefter en lilla farvemaske. Har du rødt hår? Der findes også flere masker, der kan forstærke din røde hårfarve. Tag et kig på udvalget, og hold din hårfarve smuk uden at skulle farve det ofte.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Sådan finder du ud af, hvilken farvemaske du har brug for

Salontotal.dk hjælper vi dig med at finde ud af, hvilken farvemaske du har brug for. Vi har fuld forståelse for, at det kan være svært at vælge mellem vores store udvalg af produkter. Heldigvis er vi sikre på, at vi også har en farvemaske til dit hår. Tøv ikke med at kontakte en af vores kolleger for at få hjælp. Ud fra deres erfaring og viden kan de give dig de bedste råd. På den måde kan du være sikker på, at du bliver tilfreds med resultatet!

Salontotal.dk For den bedste farvemaske

Fordi vi har den nødvendige viden og erfaring, kan vi tilbyde dig den bedste farvemaske. Fordi kun de bedste produkter er gode nok til vores saloner og kunder. Så du kan være sikker på, at alle køb på Salontotal.dk lever op til dine forventninger. Læs altid omhyggeligt beskrivelsen af farvemasken på hjemmesiden og brugsanvisningen på emballagen. Igen, du er velkommen til at stille spørgsmål til vores hjælpsomme team. De vil med glæde hjælpe dig.

Køb farve maske

Så køb en farvemaske af høj kvalitet på Salontotal.dk. Vi er her for topsaloner, kunder, der elsker deres hår og ønsker at give det lidt mere opmærksomhed. Oplev kraften i vores produkter af høj kvalitet nu. Bestil din farvemaske fra søndag til fredag inden kl. 22.00, og du modtager den i morgen! Vi leverer vores produkter gratis til dit hjem fra et ordrebeløb på 35 euro og derover. Så vent ikke længere, og fyld dit hårplejelager op hurtigt.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.