gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Wella Koleston Perfect

Wella Koleston Perfect er et af de mest populære hårfarveprodukter i frisørverdenen. Serien er kendt for sine mange livlige farver. Fra naturlig blond til intens rød og dyb sort, Wella Koleston Perfect er løsningen. Produktet tilbyder et fremragende hårfarveprodukt, der giver langvarige og levende farver. Oplev Wella Koleston Perfect på Salontotal.dk og nyd dit smukt farvede hår.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris

De forskellige nuancer af Wella Koleston Perfect

Wella Koleston Perfect tilbydes i flere nuancer. Så der er mere end femitg specielle farver og nuancer. Hårfarven giver et rent afbalanceret farveresultat med naturlig dybde og glans. Fra rødt til gråt giver Wella Koleston Perfect den rette farvedækning.

Brug af Wella Koleston Perfect

Først og fremmest er det vigtigt at vælge den rigtige farve. Dette afhænger til dels af dit ønske og dit hårs nuværende farve. Dernæst er det vigtigt at forberede dit hår til farvningen. Vask og tør dit hår, så eventuelt snavs fjernes. Du kan også vælge at give din hud ekstra beskyttelse. Smør en beskyttende creme på den omkringliggende hud og ørerne, så huden er beskyttet og ikke bliver plettet. Bland farverne med fremkalderen, og påfør farven som angivet i vejledningen. Når farven er trængt ind, kan den skylles ud. Til sidst kan du vælge at behandle håret yderligere med cremer.

Om Wella

Wella er et globalt anerkendt hårpleje- og stylingmærke. Virksomheden producerer produkter af høj kvalitet, lige fra hårfarver og stylingredskaber til shampoo og balsam. Wella er kendt for sin innovative tilgang til hårpleje og samarbejder med professionelle frisører for at udvikle produkter, der opfylder kundernes behov. Mærket har opbygget et stærkt ry for sin fremragende kvalitet og holdbarhed. Både fagfolk og forbrugere betragter Wella som et pålideligt mærke. Uanset om du er på udkig efter en ny hårfarve eller ønsker at pleje og style dit hår, har Wella produkterne til at opfylde dine behov.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.