gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Falske øjenvipper

Med falske øjenvipper kan du skabe et smukt øjenlook på få minutter og nemt få dine vipper til at se længere, fyldigere og mere sorte ud. Hos Salontotal finder du et bredt udvalg af falske øjenvipper, så der er altid et passende sæt til dig!

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand

Falske øjenvipper

Fyldige lange vipper, hvem ville ikke ønske det? Heldigvis kan du opnå dette meget nemt med falske øjenvipper. Falske vipper giver dig langvarig glæde, og de er desuden ikke skadelige for dine egne vipper og er hurtige at sætte fast. De findes i alle former og størrelser, f.eks. standard falske øjenvipper (hår på en strimmel, som du klistrer langs din øjenvippelinje) eller individuelle øjenvipper (små stykker af øjenvipper i forskellige længder, som du sammensætter dit eget øjenvippelook med). Ud over valget mellem standardvipper eller individuelle vipper kan du også vælge mellem forskellige længder og farver, f.eks.

Bedste falske øjenvipper

Du vil naturligvis gerne kunne bruge dine falske vipper mere end én gang, så det er vigtigt at kigge nøje på produktets kvalitet. Kvaliteten bestemmer f.eks. hvor ofte du kan genbruge vipperne. I vores sortiment finder du fine falske øjenvipper fra bl.a. Ardell og House of Lashes . Med de populære og behagelige vipper fra Ardell vil du altid have et strålende øje. House of lashes har et bredt udvalg af luksuriøse vipper af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Fastgørelse af falske vipper

Tid til at lime falske øjenvipper! Her er, hvordan du anvender dem:

Trin 1: Vælg den rigtige længde af vippebåndet

Placer den falske øjenvippe oven på din egen øjenvippe og hold den mod øjet. Kontroller derefter, at vippen har den rigtige størrelse: den skal være lidt kortere end bredden på dit øje. Er øjenvippebåndet for langt? Klip den derefter til den rigtige længde med en lille saks. Skær i små stykker, så du ikke skærer for meget af på en gang.

Trin 2: Påfør vippelinjen

Påfør vippelinjen på vippebåndet og lad den lufttørre i ca. 10-30 sekunder (bemærk, at tørretiden kan variere fra en vippeklæber til en anden).

Trin 3: påsæt falske øjenvipper

Du kan påføre en falsk øjenvippe med hænderne, en pincet eller en speciel øjenvippeapplikator. Sæt øjenvipperne tæt på dine egne vipper og tryk dem derefter fast på plads.

Hos Salontotal finder du også smukke makeup-produkter til at fuldende dit look!

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan anvender man falske øjenvipper?

Falske vipper påføres i følgende trin:

  • Trin 1: Vælg den rigtige længde af vippebåndet.
  • Trin 2: Påfør øjenvippelim på øjenvippebåndet, og lad det tørre et stykke tid, inden du sætter øjenvipperne på.
  • Trin 3: Påfør øjenvippen, sæt den så tæt på din egen øjenvippe som muligt, og tryk den godt fast.

Hvor ofte kan du bruge falske øjenvipper?

Hvor ofte du kan genbruge falske øjenvipper afhænger af kvaliteten af øjenvipperne. Rengør du dine falske vipper godt efter at have haft dem på? Så kan du ofte bare genbruge dem!

Hvordan fjerner jeg mine falske øjenvipper?

Vi anbefaler, at du bruger en oliebaseret makeupfjerner. Olien suger let limen fra falske øjenvipper væk. Påfør en generøs mængde makeupfjerner og tryk forsigtigt på det lukkede øje. Lad olien trække lidt ind, og fjern forsigtigt strimlen.

Kan jeg anvende mascara over de falske vipper?

Ja, du kan påføre mascara over falske øjenvipper!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.