gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Farve mousse

En hårmousse med en farve i: colour mousse. Det hjælper med at styrke din nuværende hårfarve. Med en farvemousse kan du ikke afprøve en ny farve, da den kun styrker din nuværende hårfarve. Den er nem at påføre og vaske ud. Desuden giver en farvemousse ligesom en normal hårmousse hold til dit hår. Opdag Salontotal.dk 's sortiment nu og nyd dit smukke farvede hår.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
Pris
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hvorfor farve mousse?

Farvemousse er et praktisk hårprodukt, der kan pynte på din udvækst i et stykke tid og hjælpe dig med at udskyde en klipning. Moussen med en farve hjælper dig med at dække din udgroning i længere tid. Er din hårfarve falmet? Find derefter den farve, der passer bedst til dig, og giv din hårfarve nyt liv efter påføring af produktet. Du kan nemt teste farven på dit hår, da musen er ude efter vask. Desuden er produktet let at anvende og forårsager mindre hårskader end normal farvning.

Forskellige mærker og farver

Salontotal.dk har vi farve mousse fra forskellige mærker som Schwarzkopf, Wella og Fanlola. Moussen fås i forskellige farver, fra blond til brun og rød. Det er en god mulighed for folk, der ønsker at bevare deres hårfarve uden at farve det. Farven er midlertidigt synlig og er let at vaske ud. Vi tilbyder også Matrix Colour Blow Dry, men dette produkt bør kun anvendes af professionelle, der er bekendt med eller uddannet i dette. Alle mousser giver et naturligt og skinnende look.

Bestil colour mousse på Salontotal.dk

I vores sortiment har vi den smukkeste farvemousse, som du kan style dit hår med og fremhæve farven. Hvis du er blevet begejstret, kan du bestille produkterne på Salontotal.dk og få gratis levering fra 35 €. Hvis du bestiller søndag til fredag inden kl. 22.00, vil vi gøre vores bedste for at levere pakken til dit hjem næste dag. Vores kundeservice står til rådighed for alle dine spørgsmål mandag til fredag fra 9:00 til 21:00. Vi hjælper dig gerne!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.