gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Aftersun

Når du har været udsat for solen, har din krop brug for ordentlig pleje. En aftersun genopretter, køler, blødgør og fugter huden. Solen udtørrer huden hurtigt, så ekstra pleje er ikke en unødvendig luksus. Bruger du altid en aftersun efter solbadning? På Salontotal.dk finder du de bedste produkter til din hud.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Hudtype
Ingredienser
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hvorfor en aftersun

 

Du bruger en aftersun efter, at din hud har været i kontakt med solen. Det forhindrer, at huden føles tør og sprukken. Før du ligger i solen eller tager på cykeltur, er det meget vigtigt at bruge en god solcreme. Beskyt huden ordentligt ved regelmæssigt at smøre den ind med en SPF-beskyttelse og undgå, at den brænder. Har du solet dig hele dagen, eller har du været udenfor i løbet af dagen? Påfør derefter altid en solcreme, også selv om du kun har været udenfor i kort tid. Huden bliver dehydreret af solen og de skadelige UV-stråler. Du plejer huden og bringer den tilbage i balance. Det får huden til at se sund ud og føles dejlig glat og blød.

Hvis du er forbrændt, huden er rød og gør ondt, er det også meget vigtigt at bruge en aftersun. Disse produkter har en kølende og beroligende virkning. Brændt hud føles varm og stram, hvilket skyldes, at huden mangler fugt. Desværre kan produktet ikke reparere hudens skader, men produkterne hjælper med at berolige, berolige, køle og fugte huden. Brug altid en rigelig mængde aftersun og gentag det regelmæssigt. Hold din hud i balance ved at bruge de rigtige produkter på det rigtige tidspunkt. Vi anbefaler ikke, at du bruger en tyk, fedtet creme. Brændt hud har brug for at kunne ånde, og dette dækker så at sige huden og holder varmen i huden. Som følge heraf vil brændt hud blive ved med at genere dig i længere tid, hvilket er præcis, hvad du ønsker at forhindre.

Den bedste aftersun

Leder du efter en god aftersun til at genoprette huden? Så er Salontotal.dk det rette sted at være. Vi har flere gode aftersun-produkter i vores sortiment. En af vores bestsellere er Naïf Face & Body Cooling Aftersun, som kan bruges i ansigtet og på kroppen. Det har en kølende og beroligende virkning. Efter en dag i solen kan du påføre den på huden for at hjælpe den med at genoprette og genoprette dens fugtbalance. Dette produkt er egnet til brug for hele familien. Bruger du allerede en aftersun efter at din hud har været udsat for solen? Det anbefaler vi, at du gør. Det sikrer, at din hud kan komme sig efter en dejlig dag i solen. Du ønsker også den bedste aftersun til din hud.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.