gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Børster og kamme

Leder du efter en fin børste til at børste knuder ud af dit hår og få det til at skinne? Hos Salontopper finder du et bredt udvalg af de bedste børster og kamme til enhver hårtype. En børste og/eller kam er et uundværligt produkt i dit badeværelsesskab. Du bruger dem blandt andet, når du rede dit hår ud og styler det. Det er vigtigt at vælge en af god kvalitet, der er skånsom mod dit hår og giver dig det ønskede resultat. Børster og kamme findes i alle forskellige størrelser og typer og til forskellige resultater.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre
Brand
 • se alt
 • se mindre

Hårbørste

En børste gør dit hår smidigt og glat, masserer din hovedbund og fjerner snavs fra dit hår. De findes i mange forskellige typer, afhængigt af hvad du leder efter, og hvilken type hår du har. Har du for eksempel ofte knuder i dit hår? Vælg derefter en flad version, f.eks. en børste. Leder du efter et hår med masser af volumen, er en rundbørste ideel. Nogle forskellige hårbørster:

Padlebørste: En padlebørste er stor og rektangulær. Den bevæger sig fleksibelt under børstningen og glider forsigtigt gennem håret. Nålene er ofte lavet af nylon med en kugle på toppen eller er lavet af naturhår. Takket være pellets spredes de naturlige olier hurtigere, og dit hår bliver smukt glat og skinnende. Egner sig især til langt hår.

Pneumatisk børste: har ofte en rund form og har et mindre overfladeareal end padlebørsten. Hårbørsterne er fastgjort til en luftpude, og fordi der er luft under puden, bliver hovedbunden næppe belastet under kæmningen. Denne børste stimulerer blodgennemstrømningen til hovedbunden og spreder hårets naturlige olier. Passer til alle hårlængder.

Populære pneumatiske børster er dem fra Mason Pearson. De stimulerer cirkulationen og giver dit hår en fantastisk glans.

Detangler: en detangler er specielt designet til smertefri udglatning af håret. Du fjerner håret uden at beskadige eller ødelægge det. Børsten og pindene er næsten altid lavet af plastik, hvilket gør det nemt at komme igennem selv tykt og uregerligt hår. Passer til alle hårlængder.

Populære detanglers er dem fra Tangle Teezer. Tangle Teezers er kendt for at beskytte håret. Du vil trække mindre i håret og kæmme knuder og knuder ud uden smerte!

Rundbørste: bruges ofte til at style håret. Du kan genkende den på dens cylinderform, og den bruges primært til at skabe bølger, krøller eller volumen i håret. Særlige føntørrerbørster indeholder ofte huller, som gør det muligt for varmen at passere gennem børsten og tørre håret hurtigere. Jo større børste, jo mere volumen! Passer til alle hårlængder.

Teasing børste: Denne børste er smal, lang og flad. Du bruger det til at style dit hår. Med denne børste kæmmer du mod håret og skaber masser af volumen på ingen tid.

Der er også forskel på materialet og hårtypen i en børste. Naturhår (fra heste eller vildsvin) har f.eks. en antistatisk virkning og er skånsomt for dit hår. En plastikudgave er igen mere hygiejnisk, da bakterier har svært ved at slå sig ned i den. Så når du vælger en, skal du se nøje på formen, hårtypen og materialet, når du vælger en.

Kamme

En kam består af mange tænder, der er anbragt i en enkelt række. Du kan få dem i mange forskellige udformninger, som giver forskellige resultater. Tænderne på en kam er ofte lavet af plastik eller metal. Nogle forskellige kamme:

Spidskam: En spidskam er næsten uundværlig, når du styler dit hår. Den bruges hovedsageligt til at rede, dele og style håret. Takket være håndtaget på denne kam kan du dele dit hår meget præcist og nemt.

Skærekam: Denne er meget populær og bruges af mange forbrugere og frisører. Kammen har brede og fine tænder og er alsidig i brug. Du kan bl.a. bruge den til at kæmme, rede håret ud og klippe det.

Udglattekam: En udglattekam har grove tænder, som gør det nemt at glide gennem håret. Det er nemt at rede dit hår ud og rede det ud med en udglattekam, og den er også god at bruge til skadet hår.

Hvordan rengør man en hårbørste?

Det er vigtigt at rengøre din hårbørste en gang imellem for at holde den ren. Du gør det på følgende måde:

 • Trin 1: Brug en kam til at fjerne overskydende hår.
 • Trin 2: Fyld en skål med varmt vand, og tilsæt en mild shampoo eller bagepulver.
 • Trin 3: Læg børsten i blød i et par timer.
 • Trin 4: Skrub eventuelt resterende snavs væk.
 • Trin 5: Lad den tørre på et håndklæde, og din børste er som ny igen!
at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.