gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Engangshandsker

Når du farver dit hår eller andres hår, er engangshandsker et absolut must! Med engangshandsker arbejder du meget hygiejnisk og beskytter også dine hænder mod pletter fra hårfarve. De holder dine hænder meget rene, så du ikke længere behøver at skrubbe irriterende malingpletter væk.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
Pris
Brand
  • se alt
  • se mindre

 

Engangshandsker til hårfarvning

Engangshandsker kan bruges til mange forskellige formål. De holder bl.a. dine hænder rene. Når du farver hår, har du brug for en række farvningsartikler, herunder engangshandsker! Du kommer naturligt i kontakt med hårfarve, og det kan efterlade pletter på dine hænder. Engangshandsker beskytter huden under farvningen og sikrer hygiejne. De findes i forskellige typer og størrelser, så de altid passer godt rundt om din hånd og dine fingre.

Køb af de rigtige engangshandsker

Engangshandsker er fremstillet af alle slags materialer, og disse materialer har forskellige funktioner. Nogle materialer er f.eks. stærkere end andre. Nogle af de mest almindelige typer er:

  • Latex engangshandsker: er fremstillet af naturgummi og er derfor biologisk nedbrydelige. De er praktiske at bruge i haven, i husholdningen eller i forbindelse med huslige opgaver og beskytter bl.a. mod bakterier og vira.
  • Nitril engangshandsker: er fremstillet af syntetisk gummi, meget stærke og rives ikke let i stykker. De er stærkere end dem, der er lavet af latex eller vinyl, og de er f.eks. modstandsdygtige over for olie og fedt. Lider du af en latexallergi? Så er dem af nitril et godt alternativ.
  • Vinylhandsker til engangsbrug: er fremstillet af PVC. Sammenlignet med de to andre materialer er dette materiale det mindst stærke, men de er meget behagelige. De beskytter bl.a. mod olie og kemikalier med lav risiko.

Ud over disse muligheder kan du også vælge mellem pulveriserede og ikke-pulveriserede typer. Pulveriserede typer er ofte lettere at påføre end typer uden pulver, men de er ikke egnede til brug i f.eks. fødevareindustrien.

Bemærk, at ikke alle engangshandsker er egnede til alle anvendelser. Du kan se præcis, hvad de er egnede til, ved at se på CE-mærket og NEN-standarderne. Vær også opmærksom på størrelsen, så de passer godt til din hånd.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.