gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

REF hårprodukter

REF hårprodukter er udviklet af det svenske mærke udelukkende til den professionelle frisør! REF's produktsortiment omfatter hårpleje, styling, hudpleje, permanent hårfarvning og semi-permanent hårfarvning. REF tror på naturlig skønhed gennem svenske standarder, som mærket har gjort tilgængelige for alle. REF tror på enkelhed, bæredygtighed og på at levere god kvalitet. Dette gør REF hårprodukter af høj kvalitet. Desuden ser emballagen også meget flot ud! Oplev selv REF hårprodukterne nu og bliv overrasket over de lækre ingredienser! Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
REF
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
Huidtype
  • se alt
  • se mindre
Ingredienser
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Innovative REF-hårprodukter

REF's hårprodukter er udviklet ved hjælp af innovative teknologier, herunder de nyeste formuleringer og emballager. Virksomheden er altid på udkig efter måder at forbedre og forfine hårpleje på og tilbyder produkter, der ikke kun plejer håret, men også beskytter det mod skader. Blandt disse finder du et bredt udvalg af REF-hårprodukter, herunder shampoo, balsam, behandlinger og stylingprodukter. Uanset om du er på udkig efter produkter til daglig pleje eller specifikke behov, kan du finde de rigtige produkter til dit hårbehov hos REF.

REF hår vegansk og bæredygtigt

REF hårprodukter er helt veganske! Mærket bruger kun ingredienser, der er 100 % veganske. Produkterne indeholder f.eks. quinoa-protein, som har en fin beroligende effekt på din hovedbund og dit hår. Ud over innovative produkter er REF også engageret i bæredygtighed. Virksomheden bruger bæredygtig emballage til alle sine produkter og er altid på udkig efter måder at beskytte og støtte miljøet på. Køb hele REF's sortiment på Salontotal.dk.

Køb REF hårprodukter hos Salontotal.dk

Vil du selv prøve det bæredygtige REF-hårprodukt nu? Så bestil i dag fra det store udvalg på Salontotal.dk! Hvis du bestiller inden kl. 22.00 søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere din pakke allerede den næste arbejdsdag! Og hvis du bestiller for 35 € eller mere, betaler du ingen forsendelsesomkostninger overhovedet. Har du spørgsmål om et produkt eller andre ting? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.