gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Balmain hårudstyr

Balmain hair gear er et luksusmærke, der specialiserer sig i hårplejeprodukter og stylingredskaber af højeste kvalitet. Salontotal.dk er en af de autoriserede Balmain Hair-forhandlere og tilbyder en bred vifte af Balmain-hårprodukter og tilbehør, herunder Balmain-fønbørsten, hårforlængelser, hårstykker, krøllejern og meget mere. Hvis du leder efter Balmain-hårprodukter i topkvalitet, er Salontotal.dk et fremragende sted at starte. Uanset om du leder efter en subtil forandring eller en dramatisk transformation, har Balmain-hårprodukter på Salontotal.dk noget for enhver smag.

Sortering

Pr. Side
Balmain
Hårtype
Kollektion
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Egenskaber Doublehair by Balmain

  • Luksusmærke
  • Top kvalitet

Egenskaber Doublehair by Balmain

  • Luksusmærke
  • Top kvalitet

Balmain Hår

Balmain Paris Hair Couture har mere end 40 års erfaring med at kombinere hårprodukter med de nyeste catwalk-tendenser. Alle hårprodukter fra Balmain Paris er inspireret af de nyeste backstage-hemmeligheder, og produkterne afspejler derfor alt, hvad en stilfuld kvinde har brug for til at skabe et catwalk-værdigt look. Balmain er opmærksom på hver eneste lille detalje og forsker også konstant i DNA for at skabe de bedste teknikker til at sikre den bedste kvalitet. Gennem årene har Balmain skabt en masse respekt og tillid, så det smukke brand altid bliver respekteret. Balmains langsigtede vision er baseret på brandets historie, kreativitet og innovation. Succesen for Balmain Paris Hair Couture sikrer en lovende fremtid fuld af luksuriøse, couture-værdige hårprodukter.

Balmain Extensions

En af de mest populære varer er Balmain Extensions. Det er ikke overraskende: Extensions er af ekstremt høj kvalitet og er lavet af ægte menneskehår. Balmain Extensions giver uendelige muligheder. Du finder Balmain Hair Professional Collection til smukke hårforlængelser, Ready to Wear Collection til når du vil have en flot frynse eller legesyg hestehale til en fest og Professional Aftercare Collection til at passe på dine extensions og holde dem smukke i lang tid. Med Balmain Extensions er du garanteret en smuk frisure, og ingen frisure eller hårlængde er umulig.

 

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.