gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Wella Fusion

Wella Fusion-hårplejeserien tager sig af skadet og skørt hår. Wella Fusion-serien indeholder flere produkter, herunder shampoo, balsam, maske og leave-ins. Produkterne er beriget med gode ingredienser, der får dit hår til at begynde at stråle igen. Desuden er produkterne skånsomme mod hår og hovedbund. Oplev Wella Fusion på Salontotal.dk og lad dit hår skinne igen.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre

Ingredienser Wella Fusion

Wella Fusion-produkter er en øjeblikkelig og langvarig behandling til genoprettelse af håret. Det hjælper med at reparere beskadiget hår og forebygger brud. Dette skyldes blandt andet de gode ingredienser i Wella's produkter. For eksempel indeholder Wella's produkter silkeaminosyrer og mineraliserede lipider. Disse ingredienser genopretter øjeblikkeligt hårfibrene på både mikro- og makroniveau.

Produktlinjen

Wella Fusion-serien består af flere produkter: fra shampoo til masker. En stor fordel ved produkterne er, at de er velegnede til alle hårtyper. Især skadet hår, som har brug for ekstra pleje, er velegnet til produkterne. Ved at pleje håret med Wella-produkterne forebygger du yderligere brud og skader.

Wella Fusion Shampoo

Et af de mest populære produkter er Wella Fusion Repair Shampoo. Denne shampoo renser håret skånsomt og hjælper med at reparere skadet hår. Formlen indeholder silke monoi-syrer og microlight-olie, som efterlader håret skinnende og blødt. Desuden er shampooen velegnet til farvet hår, da den bevarer farven længere.

Wella Fusion Intense Repair Mask

Wella Fusion Intense Repair Masker er en dybt nærende hårmaske, der specifikt tager sig af at reparere ødelagt hår. Masken indeholder de samme gode ingredienser som shampoo og balsam i serien. På grund af den høje koncentration af ingredienser trænger den godt ind. Resultatet er sundt, skinnende og stærkt hår.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.